Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nisu uhapsili nijednog teroristu iz Banjske jos imaju sve podatke o njima
Drugoeto
Kako da hapse braću, sinove i rođake?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pocinje vucicev cirkus ima da ga razvlaci po informeru i pinku do zadnjeg "konvertita"
Sutra uzimam srpsko ime i prezime i prelazim na pravoslavlje kako bih kao srbin napravio neko s...anje .Kad mogu oni, možemo i mi.
Ma Vucicev covjek i jos jednoga
Ovo je velika prilika za VULETA
Šta AV uradi od Srbije,za ne povjerovati,kod mene se otelila u komšije krava,dođite da je blagoslovite ha,ha
To im isperu mozak mladim, ali mi nije jasno kako ne dođe sebi kad sazreli. Sve religije su opasne, u crkvama i džamijama drže govore sa namjerom da isperu mozak i da manipulišu.
Ne čudi me ovo.. jer Vucicu i Dodiku treba da se ne prica o kriminalu.
Treba obavezno ispitati ima li ovaj lik kakve veze sa Vucicem i Miloradom Dodikom. Jer oni jedva cekaju nemir i incident sa kojim ce skrenut paznju sa svojih poslovnih mutnih radnji.
jel iko obavijestio ove srbijanske lidere i njene sluzbe da su ovakvi napadi vec odavno zastario nacin da se blati Islam, a blate ga zbog Bosne gdje se vidi da nemaju nimalo dobre namjere, a vrijeme ce pokazati ko zaista na globalnom nivou stoji i ko finansira ovakve i slicne ekstremiste
Bosnu blate oni koji daju podršku organizacijama kao što je Hamas.
Laktasi i Beograd
Lici na Baku Praseta ovaj ćelavi
Nista ne vjerujem srbijanskim vlastima.
Nikog nije briga za tvoje mišljenje
Zasto li im ovo sad treba :))Da nije litij ?:))
Zasto li im ovo sad treba :))Da nije litij ?:))
ovo je Organizovan cin iz Vrha Srbijanske Drzave kao i Banjska
Nisam jos cuo da djihadisti koriste strijele. To mogu samo Milos i Igor. I ovo je jedna od AV igrica. I ja se pitam, zasto Radoicica ne uhapsiste ovako. Sve su ovo velike sale za mlade mornare.
opet BiA radi
Vucic kaze nastavljamo.lov niko nece biti postedjen,boze kakav je to izraz
Ko povjeruje u ove laži pravi je levat