Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Srbija vidi demokratiju, dogovor, kompromis i suživot: "Ako neće biti kako mi želimo, neće biti nikako!" ...Srbija je uzrok svake mržnje, netrpeljivosti, zla i ljudske nesreće na Balkanu.
Srpska posla, ako nije po njihovom odmah krecu barikade, protesti, kuknjava...i na kraju rat !
Ima li dežurno zabrinutih iz Evrope, jel zagovaraju mali Sengen još uvijek? Jel poglavica Vučić faktor mira još uvijek?
Opet ugrozeni! Gdje god ih ima oni ugrozeni.
Ma nije moguće
Vlah svugdje isti
Blokirajte i vi njima oni samo silu razumiju....
Nema ništa, to je prošlo. Pokazali su se i vozdra
Blago onim narodima koji ne moraju da dijele zivotni prostor sa Srbima.
Srbi! Gorimod korone i side zajedno!!
Df uživa podršku spc i vlasti u beogradu
Šumnjaci hoće da izađu na ulice kao u BiH 92. ali sad nemaju JNA raspoređenu po brdima. Misle da će im Vučić i Vulin doturiti oružje? Varaju se
Cojstvo pobjedjue!! Samo naprijed Crnogorci!
Čuj mijenjanje izbornih rezultata. Pa Dritan je taj koji vam je omogucio vlast, Dritan vam je sada uzima. To izgleda samo vama nije jasno. Ma vama malo sta i jeste jasno...Nakaradna pamet i gotovo..
Pa to je Crna Gora, nije Srbija, šta srbi imaju tu da traže???
Još uvijek sam stava da nisu svi Srbi ovakvih svjetonazora, al' krenuli su opet kako ne valja! I da... Ne mrzi niko Srbe, zbog toga sto su Srbi, ljudi se mrze zbog njihovih postupaka... eto... dajte braćo Srbi malo u pamet!
Aleksandar raković krivokapić bečić i popovi autonomaši rastaču spc kako sad to zar bečić nije branilac narodne volje