Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo nas je...ali smo g@@@vna , ko će nas ovako sjebane.... Srbija-Kosovo, nema dogovora. BiH je zvrk.. unitarizacija nemože, mirni razlaz nemože, treći nemože....ovi iz EUa se pitaju koji klinac vi želite?? Može li išta.. A ovi naši svi uglas ...može....šalji eure,dolare svu moguću sadaku ...
A cudim se da klix nije pomenuo vjest sto se tice izvinjenja Ceske Srbiji isto tako ni N1 ni Al Dzazira
Kljucni strateski cilj je gradjane svuci do gole koze. Mozda nam i kozu zguliti zarad vlastitih interesa i luksuza. Da je cilj napredak drugacije bi se zivjelo, bar bi se pokusaj napretka vidio, a mi vidimo nepotizam, mito, korupciju, unistavanje rijeka, turizma, fabrika, ma svega sto bi nas moglo povesti u prosperitet. Tako da prosto je se*ite.
Prchila vas integracija 20 god od rata vi pričatebo integraciji. Jednom podvucite i recite EU i gotova stvar.