Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se gradi država. Nama ispiru mozak kako moramo ispuniti zahtjeve onih koji rade protiv države da bi država napredovala.
Thank you
A ko je potpisao to? Ko je prvi pokleknuo i nastavio da to radi? Jarane, teško je sad ista uradit kad je neko vec potpisao nešto. Zato kurti ne potpisuje osnivanje zajednice srpskih općina jer je vidio koliko nas je Alija zeznuo sa tim.
Srpska demokratija..samo od sebe presmijesno zvuci!!
To je kosmički paradoks
Aaa malja ljisica je on ;)
pravi nacionalista i neka je uhapsen
Nema mira i sreće bez II poluvremena!. kada tada!
Nije vam Kurti Izetbegovici! Medjutim Kosovari se naoruzavaju slobodno!
Kurti je najbolji političar na Balkanu bez konkurencije! Još kao mladić i studentski lider na Univerzitetu bio je u srbijanskim kazamatima gdje je vladao milošević! Kada je izlazio iz zatvora obratio se novinarima koji su ga pitali za režim i on reče:Ne želim samo slobodu Albanskom Narodu već i Srpskom Narodu od fašističkog režima iz BG! Tačno vidim da se Srbi na Kosovu polako oslobadjaju današnjeg BG režima vučića!
sta nam to vredi nasi uce politiku od Dritana i dovode ga u Srebrenicu da kaze da Srbi nisu pocinili genocid a posebno se zalaze srpstvo u Crnoj Gori
Nije mi samo jasno zasto su drzave EX YU priznavale Kosovo i Metohiju kao nezavisnu drzavu. Time su pogazili zakljucke Badinterove komisije po kome su granice drzava AVNOJ-evske, dakle republicke. I time su i svoje granice dovele u pitanje. Neko je to dobro podvalio, ko zna sta tek sledi. Ne mislim na Srbijiu nego na Madjarsku, Austriju, Italiju. Procesi dugog trajanja.
Kada su Kosovo priznale skoro sve svjetske sile ili bolje reći Zapad mi tu nismo imali izbora! Btw to je najbolje objasnio Milo Djukanović:Neka priznanje povuku zemlje Zapada i odmah ćemo i mi!
Pa BiH nije priznala Kosovo, a ne bi bilo ni pametno baš zbog presedana koji predstavlja po pitanju RS. Nije ih priznala ni Španija zbog Katalonije, a nije ni Ukrajina zbog Donbasa...
Čuj nemiri, a hapse kriminalca. Kakav klik bajt naslov
Balkan ...
Gdje god Vučić Srbe brani ovako prolaze
Šta im rade Kosovari, ovo je 18+
sta je vise ovim ljudima...citajte i obrazujte se, trazite knjige i informacije i izvan rezima i nemojte zavadjati narod
Hahahaha, ne mogu oni ovim Kosovarima nista brale moj..
Tako se to radi u pravim drzavama.
Treba narodu skrenuti fokus sa litijuma
Jao kakav pornic