Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad hvalite Peđu, dobar, sdp, ovo, ono hehe. Pa kad kaže nešto kritički protiv boš. nedaj bože, bit će najgori.
@ArijanBravo ...to mozes cuti samo od ovih naivnih komunjara koji i dalje sanjaju nekakvo bratstvo i jedinstvo...ja kao Bosnjak znam da su isti ujkani i u SDP i u HDZ u Hrvatskoj,nikakve razlike nema...i jedni i drugi velicaju UZP i ratne zlocince i sanjaju o rasturanju BiH...
grdobina .
Koji Peđa?
Prava sdpederčina
Ovo su oni što se ne razlikuju od fašističkog hdza i genocidnog sdsa
Reklama za kikiriki
Je li ono Peđa, nema tu selameta!
Nevažno za BiH pogotovo sad. Hrvtska prepušta BiH Srbiji, oni će da paze na Dejton a i zauzećese za prava Hrvata u BiH. Tako da nema podjele BiH, nego je sad mini šengenova sa Srbijom kao najvećom ekonomijom. Ovo baš niko nije očekivao.
@caballero Hrvatska samo ima druge interese. Rat je za njih prošao a kako izgleda i za Srbe. Eno prave mini šengen sa Albancima. A sve pod pokroviteljstvom SADa, a nemoraju u NATO ili EU. Sve se promjenilo ali ako ekonomija štima manje su pretenzije. Od toga će sigurno i Bošnjaci profitirati. Ali pod Srbijom. Da je Alija potpisao ostanak u Jugoslaviji krajem 94 nebi bilo RSa. Bilo bi bolje ali šta je tu je...
@caballero Vi regujete kao da su nama Hrvati birali Džaferovića. Ali nisu. Da su mogli možda bi bilo tako. To bi bila patetika.
Ovaj je u rangu Irfana .....Tito prevrni se
Damir Mašić
Ucini mi se Peđa Srbin 😂😂😂😂
Kada će više pokrepati ove truhle komunjare
jedini cool politicar u hrvatskoj
Milanovicev igrac