Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se lik dosjetio
I ratni zlocinac Vinko Martinovic Stela je u martu 1996. upao u stan Jasmine Đukić na zapadnoj, većinski katoličkoj strani Mostara. Vlasnicu su ubili kako bi se domogli njenog stana, a nekretninu su kasnije prodali. To su te europske vrijednosti
to su te vrjednosti
ovo je uradila i LEJLA FAZLAGIC - PASIC
Lik je bolesnik, shvatam. Medjutim, ne kapiram tu njegovu djevojku sto je lažno svjedočila u njegovu korist. Sad ce i ona zbog njega na robiju. Djevojke, pamet u glavu. Ako vas neko nagovara na nešto slično ovom, taj isti ce i vas prevariti, opljačkati, a ne daj boze, možda i ubiti ako moze imati korist od toga. Ovo vazi isto i za muškarce. Ima i loših žena.
Morbidno
Koliko zla je u ljudima, nevjerovatno
I posle ti kažu da ideš kod lekara ako imaš zdravstvene probleme, a kod bračnog savetnika ako imaš bračne probleme...
Hrvati ;)
A mi smo svi fini i pošteni. Kod nas nema kriminala, samo sto nam je bivši premijer ukrao 10 miliona KM na respiratorima u jeku pandemije dok je narod umirao. Ima jedna stara poslovica: "Sjedi ruglo nasred puta pa se svakom ruga, a ruglu se cijeli svijet smije"