Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ce ponovo na posao.Radit normalno
Tipični đikan na slici...
Sta znaci njegovo izvinjenje..nista
Pa ona i jeste iz BiH mislim da joj je majka Bosanka. Kako rekoše Karadžić i Šešelj svi smo mi Bošnjaci ili Bosanci svejedno samo što je Bošnjak stariji naziv za bosance.
TT34, problem je u tebi, pa ga rješaji, ako znaš, a ako ne budi u problemima.
Kakav paradoks dobio kaznu zbog pjevanja letničke pjesme a danas gradonačelnik beograda uputio u proceduru izgradnja spomenika Draži Mihajloviću. Srbija nikako da se dogovori sa sobom šta je i ako svi znamo.
Nije isto. Odeš u mesto gde žive muslimani i pevaš to da bi provocirao. i odeš u Šumadiju i peveš isto. Svi imaju pravo da žive u miru.
Šta vi znate bolan, svakih 30 godina menjate naziv
U Njemačkoj bi dobili kaznu zatvora, a nakon toga liseni svih funkcija i stavljeni na crnu listu.
ovdje sistem razmislja kao i ovo sm e ce
Vidi se da je doktor nauka i stovatelj poezije
JESU LI DOBILI I OTKAZE?? EDI
Hajde ih ovde osudi.
Bravo za sud u Užicu, iskreno rijetko čiji sud bi osudio svoje policajce, još bi ih branio, pa i naš da je nešto slično, mada, su trebali otkaze dobiti, al kontaš pijanska
Šest mjeseci kućnog pritvora, hahahahahahahahahaha...
pa po slici se vidi koja je moralna gromada u pitanju potrgana potkosulja vrh
Naše dobre komšije !
Jbte ali .erendate po komentarima, pa u Sarajevu lik otkupi kaznu što je silovao dečaka, a u Srbiji panduri dobili suspenziju, pa sad i 6 meseci kućnog pritvora zbog izgovorene reči (što je primerena kazna jer oni treba da štite sve građane) i izgubili su posao pride a vama malo.
Jedna konstatacija ne isključuje drugu, kazne su generalno male pogotovo ako si nečiji. Svako radi šta hoće i u Bosni i u Srbiji, a bogami i šire.
ovo je samo za krampom i gotovo...