Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezolucija nije ništa drugo nego mlaćenje prazne slame, što bi se reklo. Klasnično politički, hajmo piskarati, komentarisati, izjasniti zabrinutost da izgleda ko da nešto radimo. Ukinute im finansiranja silna. Zabranite od ucestvovanja studenata na ERASMUSU do grantova od milijardi eura. Nismo ba glupi
Parlament galaksije Mliječni put usvojio rezoluciju kojom se traži relokacija Servije i Serva u drugu galaksiju. Međutim, sve druge galaksije snažno su odbacije takav prijedlog, nazivajući ga "huškačkim i neozbljnim".
Ne bih se bas slozio jer s ovim se jasno daje do znanja stav EU prema Kosovu i eventualnim akcijama srpskih snaga na Kosovu. S druge Srbija se ne zeli prepustiti pod potpuni utjecaj Rusije tako da je bitno da ostane na putu EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kriv je Meho iz Tuzle, da se zna da ne bude kasnije da nisam rekao..
evropski samar lazovima
Izrazili zabrinutost i snazno osudjuju, to su rijeci koje treba da pariraju srpskim nacionalistima koji rasturaju sve oko sebe...
Da budem iskren, čitam komentare i smejem se, najvećom kaznom koju računam je 3 tela u crnim plastičnim kesama i par doživotnih hapšenja u zatvorima Republike Kosova zbog pokušaja terorističkih napada. Realnost je toliko očigledna i nije moguće odstupiti od nje.ludilo gubitka okupirane ilirske zemlje vidi se izdaleka po očajnicima koji ulaze sa naljepnicama na tablicama. Kosovo je uspešna priča milenijuma. Konačno se vratio svojim autohtonim vlasnicima.
I oslobode srbiju optužbe za agresiju na BiH....
Treba ih bombardovati,hebeš rezoluciju
Opet jadni napačeni .. Cijeli svjet ze na njih digo
Parlament EU 🤣😂😅 Eno Vučić se jako potresao pa otisao u Kinu da sklapa privredne ugovore za izvoz.
U nekoliko tačaka ove rezolucije izražava se žaljenje zbog ponašanja srbijanskih vlasti na čelu s predsjednikom Aleksandrom Vučićem koje, smatraju europarlamentarci, destabilizira cijelu regiju. Sto ce rec belaj narod bjez ko moze
ovi samo laprdaju nista konkretni eto ono ko besto rade.....lezi hljebu da te jedem isti ovi nasi
Konačno, a dugo je trebalo da ga ućeraju parizeru.
Da li ta osuda znači i kraj EU pritiska u vezi ZSO? Ako ne onda možete sa njom u halu.
ma kakve rezolucije, ma hajte molim vas... kad je to pilo vode, al eto na papiru je
Losa taktika. Vise od 80% Srba u Srbiji vec ne zeli u EU a Siptari nece vjecno uzivati protekciju. Mogu zamisliti veselja kad dodje vrijeme za naplatu.
Lazes k’o brat Srbin!!!
Pa, pokušali ste, i? imaš 3 tijela u crnim plastičnim vrećama. Ohrabrujem vas da pokušate, Bog mi je svjedok da će neko drugi odgajati vašu djecu.
Ta ce oni destabilizirat.
Samo rezolucije ...samo sankcije ...samo upozorenja .... hebite se vise...dosadni ste .