Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalna needukovanost vlasnika i osoblja. Veliki opasni psi se nikad ne stavljaju u plastični kavez ! To nije mačka i Čivauva ! Rotfajleri, Belgijski i Njemački ovčari te sl. opasne rase idu u velike čelične kaveze. Kakva je ovo smijurija od kaveza za Belgijskog ovčara !!!
Kako je pas?
cringe
Gledaj ovih sto se brinu za zivotinje a da je covjek ne bi ga bilo briga
Lijepo ga uspavati i kraj price
Pogresan kavez totalno!!!! Zao mi je za njegove muke..mozda je nervni..Ali ne zaboravimo da psi ginu za svoje vlasnike ..moguce I da je predosjetio nesrecu!!!! Pa je na kraju do krvi i rana se borio da zaustavi avion!!! Znam dosta o psima!!!!
najbolje ih je nikako ne prevoziti imaju mjesta gdje mozete ostaviti svoje kucne ljubimce dok ste na putu..bice dobro kad pogledaju racun koji ima je jadni pas napravio..jadnik izloziti ga takvom stresu da je dobio nervni slom..e vala i svako uzima sebi za pravo da nabavi psa
najbolje ih je nikako ne prevoziti imaju mjesta gdje mozete ostaviti svoje kucne ljubimce dok ste na putu..bice dobro kad pogledaju racun koji ima je jadni pas napravio..jadnik izloziti ga takvom stresu da je dobio nervni slom..e vala i svako uzima sebi za pravo da nabavi psa
Šta traži šćene u avionu??
A što je najtužnije ovaj avion su tek nabavili
Nisu. ovo je Airbus A319 a nabavili su Airbus A220.
Jos jedan dokaz zasto pas nije kucni ljubimac vec cuvar stoke ili partner u obavljanju posla.
Pas je bolji prijatelj od tebe.
jeste najbolji prijatelj ali njegovi vlasnici nisu bili prijatelji njemu jadniku iz neznanja cini mi se unistise psa i materijalna dobra..nadam ce da ce dobiti racun za sve ovo pa ce drugi put prvo nauciti sve o psima i sigurnosti
Jel bijo štrojen
Mnoge državne službe koriste belgijske ovčare,možda je ovaj jedan od njih
Vlasnik treba osigurati da se pas blago sedira prije puta od strane veterinara, što je dobro za psa da bolje podnese put, a evo očito dobro i za sam avion.
Koji glupstoni od vlasnika
Bas su u ovom avionu vozili repku srbije na Euro, ovo moze biti samo osveta. Cuko jest rase Belgijski ovcar, ali korijeni mu srPski.
Prosetaj, zaljubi se, nije sve tako crno. Ima spasa za tebe
Jutros gledam na flight radar 24 kako avion se vrti u krug kod Sarajeva, kad preusmjeri se za Tuzlu. Toliak je bila magla da se nije moglo sletiti. Jedva sam čak i auto vozio.
To se svugdje može desiti