Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi goli ko pistolj pratimo Zvezde Granda, kad nastupi vrijeme raspleta mi cemo mikrofonom da ih gadjamo.
Zvijezde Granda su Vucicev projekat da bosanci izgube mržnju prema srbiji stim što uvijek bosanci pobjeđuju. Prije 10-15god srbija je bila bauk a danas bosanci gledaju sve srbijanske medije iako srbija jos uvijek ne priznaje genocid i jos intenzivnije nam napada na državu
Nisam sretan što se troše novci na naoružanje umjesto na nešto drugo da nam poboljša standard. Zbog stanja u okruženju i da se vrlo lako može ponoviti scenarij devedesetih predlažem da se SVI u svojim mogućnostima pripreme na vremena koja izgleda dolaze. Ako se netko OPET bude kajao što se nije pripremio bolje ni ne zaslužuje.
Bolan Plenkovicu što će ti oružje.Uzivaj u životu.
Jadni mi
Hrvatska postaje regionalni Izrael u vojnom smislu. Samo na ovaj nacin moze biti sigurna da joj se nece ponoviti 90-te.Bez brige, Rafale ce stititi i BH nebo.
Zar se nisu Srbija Hrvatska i BiH obavezali 95 da ce imati ravnotezu oruzja?
haha
A da prvo ugasite pozare, a?
Pametni, nisu ko mi ..nama pod nosom kopali rovove sa cijevima prema nama mi pjevali pjesme po zetri za mir
A ko ce nabaviti oružje i kako? Kad ti sve blokiraju komšije i susjedi. Vojska jedinstvena, budžet za nju blokira Dodik, blokira covic. Jesu nam potpisali dejton. Trebalo je ići do kraja. Ili da imaš ili da nemaš državu
Hvala gospodinu Byraktaru na posjeti i pomoci. Skontat ce ko treba da skonta.
Ah da Plenki je valjda zaboravio reci da je Hrvatska kupila Bayraktare od Turske i već platila 60 milijuna eur
Samo da "nabacim za volej" - dron koji je prikzan u video prezentaciji ministra odbrane BiH je PRAVI dron, mozda ga i zapazite ovih dana , radari ga ne registriraju ne zbog malog odraza vec zato sto software brise sve sa ekrana sto ima radarski odraz kao npr ptica.
Samo kupujte. Prosli rat pokazao da boj ne bije sablja ljuta nego srce u junaka.
De ti isporuci nama kriminalca Zorana Galica pa onda pametuj o oruzju