Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gofna balijska bi rado da primi njihovo goveče i dade mu na važnosti, ali ..... prc
Nema razloga da se sastaje sa Komsicem. Ako se vec trebao sastati sa nekim onda bi to bio Dzaferovic. Ko je Komsic? Koga on predstavlja?
Usljedit će senzacija, ja vam kažem...
Moramo, HDZ je jedini problem.
Samo prodane duse su na strani bosnje koji su se isto prodali za malo brasna da bi dobili tursku kitu u usta
hrvatskoj manjini u srb nista ne fali.imaju svoje nacionalno vece,pravo na jezik i pismo itd.ovoga boli sto se sve vise hrvata u vojvodini bunjevcima izjasnjava.srb je ispravila komunisticku nepravdu iz 1945g kad su svi bunjevci dekretom morali da se izjasne hrvatima.sad postoji bunjevacko nacionalno vece ima ih 16000.hrvata u vojvodini 57000 a verujem mnogi ce se na popisu bunjevcima izjasniti
Čemu ovoliko minusa, čovek istinu rekao, fakte. Koliko nepismenih ovde na klixu, sajam pecusa.
Kao zajednicki jezik bit ce im Bosanski.
2022: Komsic v2.0
Ako se Željko izabere 4.put mislim da će mu se zabraniti ulaz u Hrvatsku
slobodno kretanje.po čijim je to standardima? Komšić nije zločinac niti kriminalac.Takve izjave treba kazniti i zakonom zabraniti.
Sisaj ku4ac.
Masovna podrška Komšiću idee Cijele porodice ce glasati za njega, kompletne familije
Milosevic i Tudjman takodjer nisu zvali Aliju na dogovore kako podijeliti BiH. Sta je tu cudno?
Cvetković, Maček isto tako...