Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralne vrijednosti su otišle u pm, empatija i drustvena odgovornost nam je na najnizem nivou. Maloj seki sve najbolje zelim
sram te bilo vucicu
@janjicar ...tweet ovog lika je prejak :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zao mi je zbog situacije ali se dosta bosnjaka prodalo za vucicevih 100 eura, imaju macehinski odnos prema sandzaku, a nesta nama prebacuju.
kad se sjetim na koji način i kako sandžaklije završavaju medicinske fakultete i dobivaju poslove, prosto me čudi da ikako znaju i priključiti infuziju.
@DunjaWasHere dzaba ti to sve kad si ti meni obecana.
Vide li ovo glavonje koji svuda po svijetu galame da su sandzaklije? Ovo je tackica sranja u kojem se nalazimo i slika koja ce biti na zalost dugo ovdje prisutna! Sramota!
Prestanite koristiti djecu u svrhu svoje propagande :)
Strasni komentari! Ovi bolesni Bosnjaci koji bi zeljeli na stotine mrtvih u Pazar samo da bi kao dokazali Vucicevu nebrigu ili cak namjeru prema muslimanima u sandzaku kao da u Raskoj oblasti nezive i Srbi ili mozda virus bira..Djevojcica prima infuziju ispred sporednog ulaza u bolnicu jer ima asmu pa da nebi ulazila u bolnicu i rizikovala virus neko od dr.a odlucio se na ovo..Da li lijepa slika NE da li je bezbednije po nju DA!
NEZAVISNOST !!!! SAMO TO NISTA DRUGO
Dijete drago brz oporavak zelim
Molim Boga da nas sacuva sve bolesti, a pogotovo za vrijeme ove epidemije. Ko god je morao u bolnicu zbog neke druge bolesti, naisao je sigurno na razne poteskoce. Nemojte misliti da je ovo samo sad ovako. Nase bolnice su inace bez dovoljno rukavica i maski, kao i nekih lijekova. Ko nema novaca, uvijek je donji. Samo molit Boga za zdravlje i EU vizu.
Treba im Sebiju poslat.
Bakan.ovo je balkan.bjezi ko moze...
Sto cini Ugljanin a narod se lozi i psuje. A Vuvic im otvorio najnoviju Bolnicu sa najmoderniom tehnikom u tom dijelu. Ali Bosnje se loze na propagandu
Завади па владај. Јадне бошње, можете ви покушавати да баците сјену на Србију, али џаба, Србија је увијек била и биће ВЕЛИКА, зато и јесте трн у оку свима!
Da li je Vucic na ovo mislio kad o ponudjenoj pomoci BiH ljudima Sandzaka kaze 'mora da slusa svakojake uvrede na racun njegove zemlje'? Ne mislim, jer sad moze i da gleda. Osim toga, breaking news, Bundesrat rek'o 'Ja' aneksiji Deutschland-a od strane Srbije. Ostaje bojazan ... da li bi 'irgendeinen' Dietrich iz Gelsenkirchen-a mogao biti novi Gavrilo?
Ne skacite odmah,za nju sigurnije da je napolju,umjesto unutrazarazila bi se
Kaže Vučić ponižavajuće je što BiH šalje 80.000 kad oni šalju milione svakako... Pa ljudi da imaju opremu ne bi se zarazilo pola osoblja bolnice. Totalitarizam u 21. stoljeću, Srbija ko divlji zapad.
Sanžak mora ići u nezavisnost,druge opcije nema
@mrExxerr Znaš kako kažu, pazi šta želiš, možda se ostvari. Bilo kakvo prekrajanje granica na ovim prostorima neće proći bez cijepanja Bosne.
@mrExxerr Prije će u Sarajevo.