Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je toliko nejasnih stvari da ne zna covjek u sta da vjeruje
Bas tako, od toga da je dijete od dvije godine samo kroz siblje i neravan teren preslo toliku udaljenost od kuce do ulice gdje je navodno udarena, do nedostatka DNK, promjene iskaza osumjicenih Smrdi itekako
Zato što su ti tabloidi isprali mozak. Klix nije daleko od tabloida po pitanju subjektivnosti
Ja bih voljela samo da mi neko objasni kako psi tragaci nisu nanjusili nista isti dan i kako vjestancenjem nije pronadjen DNK u vozilu u kojem su je navodno ubili? Kakva je ovo igranka?
Psi tragači nisu vračare ili vanzemaljci
Mi se dobro sjećamo da si ti kao majka bila sigurna da je tvoja ćerka Danka na snimku iz Austrije.
Koliko su kliksaši sudili ovoj jadnoj majci. Kakve su se samo teorije ovdje valjale... koliko je to samo bolesno!
Neka mi dragi i veliki Allah oprosti, ali ovde je djevojcica u najgorem slucaju prodata u dijelovima ili u "najboljem" prodata nekome ko je zelio dijete...
ma ebe nam se nije kod nas meeee
Odmah nakon pojave onog snimka djevojčice iz Beča, čudnovato i ekspresno se pronalaze osumnjičeni za svirepo ubistvo djeteta. To je jasno kao dan ko je upetljan i koliko duboko je vlast Srbije u kriminalu.
Vise je zabrinjavajuce zasto Vucic zeli da se to sve zataska
Zato što mu to osporava lažnju činjenicu da je Srbija dobra država. Njega zanima samo lični rating, ako misli da će mu ovaj slučaj pomoći da podigne sebe, on bi to razvalio do daske.
ovo je prekrivanje trgovine djecom, koje se desava vec par godina u Srbiji preko crkve - Italije - Amerike. Ko ne vjeruje, moze pronaci par video klipova iskaza svecenika, popova i monarha o cinjenicama koje se desavaju, sugar mamama itd. Sve jasno ko dan.
Sto si majko izbrisala sve zivo sa telefona kad je danka nestala