Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
da sam rvat ubio bih se odmah
Hrvatska se izvukla iz balkanskog blata, i usla u krug uredjenih i civiliziranih drzava. Ima tu jos dosta posla u borbi protiv kriminala i korupcije, ali na dobrom smo putu. A Bosnje jadne misle da su oni americki saveznici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je ovo veliko govori to da bez viza u SAD mogu državljani tek 39 država na svijetu. 🇭🇷 je četrdeseta. Super stvar 🇱🇷
Ahahhahaha al si se syebo
Jos ulazak u Schengen i uvođenje eura i...Hrvatska je obavila sve sto je trebala
Hrvatska uber alles.
Krst vuce krst
Whauuu! Extra . JFK eto me.
Sve je to super ali šta ti vrijedi kad prosječni stanovnik Hrvatske ne može sebi to da priušti niti će ikad i otići u Ameriku . Pa samo avionske karte nema ispod 600,700 eura , plus aerodromske takse , a da ne pričam o troškovima života za vrijeme boravka u Americi. Naravno da je lakše kad si oslobođen vize ali i to jednom izganjaš i dobiješ je na 10 godina.
Prosjecan hrvat moze puuuuno vise nego prosjecan bosnjo🤣
Super, boravak do 90 dana, ako imaš love, vrijedi putovati malo po SAD.
bosnje ne mogu ni u štalu uci sa svojim pasosom HAHAHAHA
U Ameriku bez vize, EU u žepu, članica NATO. Da je Juga Hr nikad ne bi ovo imala. Jer, Srbi vuku na istok, Muslimani prema jugu. A mi i Slovenci zapadu.
Viza vrijedi 10 godina, bio sam već dva puta, iduće godine idem opet. Ali to će ojačati njihov pasoš koji je svakako 10x vrijedniji od našeg. Čim vani vide EU znak na pasošu druga je priča. Nažalost tako je.
Boli nas tuki Mi Bosnu nasu imammo
Opet me boli tukiii za smrdiju i croatiju Ooooo minusa i bosnomrzaca IMATE KOMPLEKS NA BOSNU HAHH
Čitam komentare i tek sad vidim da Hrvati više vole Ameriku nego svoju zemlju
Da mi je doživjeti da svi Hrvati odu iz BiH pa da vidim kako se to bošnjaci samoupravljaju, alahu dragi! Ali, i kad odemo svi, grunt je na nama!
Kako će opasti stanovništvo u Hrvatskoj nakon ovog.....
Radi se o turističkim vizama meštre. Za ostat tako trebaš oženit crnkinju iz McDonaldsa od 250 kila
Rezultat ozbiljnog političkog angažmana , a koji je naporan i dugotrajan
ovdje se neki raduju, ovo je dobro ko ima kes, 1000 dolara karta do amerike