Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan slučaj za psihijatriju?!
Za psihijatriju su i ovi sto prizivaju "Titu da ustane" i svi koji podrzavaju njegovu zlocinacku ideologiju.Nisu oni nista bolji od ovog lika.
Kud ces na srboslaviju pa na kixu pjene odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momče, na liječenje obavezno...
Kako li će onda izgledati grb Crvene Zvezde , možda i njega u plavo ofarbaju
Hljeba i igara al bukvalno
A šta će gospođa Šapićka reći na to?
Napokon da se skine omca sugoslavije
Cirkus drzava i cirkus narod hahahahahahahahahahaha
Ako nije u pravu I ako žalite za komunizmom ofarbajte javni prevoz u Sarajevu u crvenu boju.
Beograd nema tri idiota. Ima samo dva!
On i Vulin su konkurencija ko je veći bilde
Kako su propale sve zemlje bivse drzava, al bas propale, strasno
odes na hravtsku obalu i svi znakovi na 4 do 5 razlicitih jezika da se turisti okoriste i lakse snadju. na Ilidzi pravo puno narpisa na arapskom i turskom opet naravno da se turusti, a ove dvije vrste su tu najcesce, lakse snadju... a ovaj psihijatrijski slucaj misli da ce biti veci srbi ili sta vec ako uklone latinicu... pa bolan ne bio 2024 je i ide naprijed a ne unazad...
chetalj
Zna se ko farba sobe,kuće u plavo.Cig...... neka teška u pm
serv1. Nekada r0bb0vi. A sada kaže, i to na tečnom bosanskom: ''bosanska kraljevska plava'' usred turske tvrđave Belgrad.
... šta rade kompleksi. Bez imena, jezika, istorije.
Kad god se maše zastavama, priča o naciji/narodj, državi i njenim interesima, istoriji, tradiciji... Uvijek je, bez izuzetka, u pitanju neka prevara gdje će se uzeti velike pare. U ovom slučaju radi se o najočiglednijem fazonu - farbanje nije besplatno! Neko će dobiti tender, a dio zarade ide ovom "patrioti" i njegovom gazdi. Prosto ko pasulj!
Prolupao k'o Branko Kockica.
Ma bravo. Kad vi ocistite svaki trag od te jadne drzave, mnogi, Bosnjacima ce biti lakse da prebole tu istu drzavu. Da je srece Bosnjaci bi je najvise mrzili, jer je najvise jada Bosnjacima zadala. U njoj su bili pred nestankom, pred zatiranjem sjemena Bosnjackog i opet se mnogi opametili nisu
Idiokracija puni zalet