Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da i Hrvatska osudi to sto se desilo u Jasenovcu, oni ce sad blokirati EU put drzavi koja je zlo osudila.
Da je iskrena osuda prvi bi se pridružio. Međutim motivi rezolucije nisu uopšte jasenovacke žrtve već Srebrenica. Mene bi bilo stid takvu rezoluciju podržati.
Ne znam da li si zavrsio osnovnu skolu ali ako nisi proguglaj sta znaci Holokaust pa ces saznati da su te zrtve vec priznate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pucao si i snimljeno je tvoje 100 za 1
Mi svake godine obilježavamo sjećanje na Jasenovac. Ne negiramo zločine Jasenovca ali ne prihvaćamo suludo napuhane brojke. Hrvatska neće reagirati onako kako Bgd želi nego u svom interesu.
Zipa Ziska što se uvalio... haha
Šta kažu da nije im ovo legitimno
U drzavi gdje su etalji nema napretka do sudnjeg dana.
E bas vi imate napredak pun vas zapad, ahahaha
Zlocini NHD-a su nesporna istorijska cinjenica kao i Srebrenica prestanite koristiti zlocine u politicke svrhe i svima ce biti bolje. Nepotrebne su apsolutno rezolucije bilo kog tipa ako Bosnjaci i Srbi ne mogu u Srebrenici zajedno da poklone zrtvama ili Hrvati zrtvama Jasenovca ili Nemci drugog logora pomirenja nece biti a to sto se produbljuje razlicitost ne dobosi nista. Sto nestace negde srbi, bosnjaci i hrvati sa ovih prostora pa nece pa naucite da zivite zajedno u kompromisu.
Nije to ništa mrtvo slovo na papiru razglas za malo umne nebitno na kojoj je strani zabava za masu ništa drugo žao bože samo onih žrtava
Riba zvana Vanda..
Bravo Hrvatska
Nikad na Balkanu srece. Jedini narod u Evropi koji se u potpunosti suocio sa svojom prosloscu su Nijemci. Oni su javno priznali da su izvrsili dva genocida i to nikome normalnom ne pada na pamet da osporava. Zato je Njemacka za razliku od balkanskih drzavica zdravo i multietnicko drustvo.
Odgovorite Beogradu, tamo sjede pravi inicijatori...
Samo nisu imali damu da to direktno naprave
Nomind, Garant se ralius od Vučića
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlican odgovor. Svima je jasno da je CG nezrela drzava i jos uvijek u velikoj mjeri zavisi od Srbije.oni su trebali i ostati u Srbiji.
Crnogorci su castan i posten narod koji nije kriv sto nisu sami u svojoj drzavnosti.
Nece Srbija tj. Rusija dobiti izlaz na Jadransko more, mozete samo sanjati...
Ipak se trreba paziti ovih ruskih krajina makar bile i mikro.
Realno ako ta EU spatra da HR je ok drzava onda je to 4 raj, I sve vise sam ubijedjen da jeste. Zato je nama bolje sa srbima
Odma se ujedinite sa Srbijom . Ionako se nikad niste ni odvoili
Bravo!