Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudima je stalo da udjemo u EU. Ali ovde ljudi vole snsd i turke tako da nista od toga.
Ma kakva pomoc , nista ne trebaju slat , nek se poglavari pobrinu ,samo mole za pomoc ,a pune svoje dzepove, Dodik ,Izetbegovic i Covic teski milijarde od takvih pomoci
Ne mogu oni primiti BiH u EU nikad, kao i što Tursku nikad nisu mogli primiti. Druga stvar, oni da su željeli ovdje funkcionalnu državu, ne bi samo deklarativno podržavali EU integracije. Kako ne možete razumjeti da njima treba ovakav s**ban Balkan u kojem se za 1 mil. eura može na kamenolomu zaraditi 5 mil., Balkan u kojem narodu možete prodavati njihovu struju i u kojem narodu od njihovih trupaca prodajete proizvode od piljevine, a u EU skupocijeni laminat.
U BiH postoje nebrojene mogućnosti eksploatacije jeftine radne snage, zaduživanja naroda kod njihovih banaka i ucjenjivanja od strane MMF-a.
Bosna ce uci u EU samo i jedino kad Bosnjaci ne budu nista odlucivali u svojoj zemlji. Zato Schmidt kopa rukama i nogama protiv presude Kovačević a Klix zabranio upotrebu ovog prezimena u komentarima.
Zašto ne bi bili džentlmeni pa poput Aljbina Kurtija koji je jednostrano ukinuo vize za BiH gradjane tako i vi jednostrano primite BiH u EU bez ikakvih uslovljavanja i tako izbegnete naše političare koji to jednostavno neće i to od prvog do zadnjega! Kada udjemo u EU samo primjeniti Zakone EU i Konvenciju o ljudskim pravima usvojene 1945. godine u Generalnoj Skupštini UN-a
Salji gelda bruder
Samo da nam je sadake. Gdje su nasi fondovi za pomoć? Kako mi se samo gadite
Orban ne želi ZBalkan u EU, oni žele Srbiju u EU..
Scholz propo ko zeton u Nemackoj. Ma propo u svojoj partiji. Moze Vucicu da izigrava mangupa.
Niko više nije propo od vas Čeda.
Rusiju hvali a opanke na Zapad svali
Treba odbit tu pomoc od EU-a. Dok se oni smiluju mogli smo pocrkat
Kako su naporni sa ovom EU oni i dalje kontaju da svi žele u tu EU. Pa napravit ćemo referendum i vidječete da sad više od 60% nije za EU. Nekad je to bilo interesantno i privlačno sad se EU ofirala maksimalno i znamo ko su i šta im je namjera. Samo BRIKS nova ideja nove unije zdrave i demokratske.
Svi u regiji zele u EU ali ne bog reda, zakona i demokratije nego zbog para. EU sama nema mehanizme da prilagodi zemlje tipa BiH i nema sanse da ce se prosiriti, oni su totalno blokirani jer xy zemalja koje su usle istu koriste kao krava muzara i unistile su prakticno EU, Poljska, Madjarska, Slovacka, Hrvatska, Bugarska itd... nastavite niz. EU se prvo sama mora reformirati.
Kad u BRIKS uđe prva država u kojoj bi volio da živiš ti i tvoja djeca, odmah ću i ja biti za BIRKS. Do tada samo EU i NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)