Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači gulaš stiže iz Makedonije. Bez ono 'sjeverna'.
Referendumo neovisnostiSjeverne Makedonijeodržan je8. rujna1991.godine. Izlaznost je bila 75.7%. Od 1 132 595 izišlih glasača njih 96.4% bilo je za neovisnost, a 3.6% protiv. Referendumsko pitanje je glasilo:Jeste li za suverenu i neovisnu Makedoniju, s pravom udruživanja s neovisnim državama Jugoslavije? Makedonski parlament je 18. rujna 1991. godine proglasio neovisnost, te je Makedonija je postala suverena i neovisna država.
Nije Sjeverna Makedonija nego Makedonija
Njemacka i Francuska su razvile plan gasenja Makedonije kao drzava, njeno teritorijalno dijeljenje izmedju tzv.V.Albanije i V.Zrbije, samo ukidanje prava na ime je bio testni balon, s ciljem slabljenja morala kod makedonskih patriota ;)
Kako ih EU nagovori da promjene ime a od ulaska u EU nema ništa. Tako su i nas da usvojimo set zakona po kojim samo EU ima koristi npr izvoz ili uvoz iz EU a od ulaska nema ništa bar do 2084 ali parade moramo održavati redovno svih tih godina ako mislimo u EU 2084
Na ovom klixu sve je normalno dok ne treba da izadje clanak o protagonistima gradjanske BiH, a onda Covicevi botovi dobijaju dojave i notifikacije, vade tastature, stavljaju kaVe i pokrecu skripte sa lajkovima u pokusaju da obezvrijede Sud za ljudska prava i gradjansku BiH. To samo dokazuje sta im je bolna tacka i sta trebamo podrzati na izborima.
Treba prekinuti svaku saradnju sa EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi na kraju popuste i pocnu da se penju u uspjesima. Samo kod nas hrvati i srbi maksimalno sputavaju BiH i uzivaju i njenim blokadama. Tuzan je zivot kada mrzis zemlju u kojoj si rodjen
Nema nista od unitarne
Ne znam kako su ih uspijeli da nagovore da su Srbi i Hrvati. Na početku rata same vođe Srba su govorili da su i oni Bošnjaci tako Karadžić kaže i mi smo Bošnjaci onda dolazi naredba iz Beograda da se to ne spominje više. A na katedrali u Sarajevu piše Bošnjaci katolici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)