Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratija se Šime! A di je bija? U Ukrajini i donjeo friške rane
Ovi što za pare idu u druge države i riskiraju svoje živote su malo žešče budaletine, prije bih razumio da je iz nekih ideoloških razloga iako mi je i to glupo, ali samo zbog para riskirat život... i to neideš na neke kalašnjikove u nekoj afričkoj džungli nego ideš na ruske termobazične rakete… Alo!
Da je bio Bošnjo bio bi terorista i odmah na sud bi ga liferovali...
Nisu mi jasni pojedinci kad su ameri napali irak to fabrike hemiskog naoružanja to ovo to ono i na kraju ništa ista stvar sa ukrainom to nacisti plaćenici strani generali labaratorije i šta ništa na kraju samo izgovor da bi se ostvarili lični interesi a oni svi bi nas male i srbe i hrvate i albance i makedonce ne za večeru već za jedan zalogaj prodali zato ćemo uvjek biti glupi balkanci koji ratuju svakih 50 godina
Budala i krivih drva nikad neće nestati.Sad ga treba vratiti i liječiti na račun države.
Sprema se povratak u domovinu Hrvata ? Mislio sam da se radi o vise osoba ali onda vidim da je jedna osoba i mora bit nesto posebno kad se hrvat pise velikom slovom.
psi rata
Zna li neko stA je sa borcem iz busovace jel prezivio
I Tito je išao u španiju. Protiv Zašišta
Svaka cast covjeku. Htio pucat otisao pucat.
Samo se to vrati živ i zdrav, pa počni da pričaš kakav si veliki heroj bio. Bićeš superstar.
Ovaj ce biti docekan kao heroj bez obzira sto je bio na stranon ratistu, samo zato sto je bio gdje je bio. To je to, licemjerstvo sa dna kace.
Dok Zoran rusi BiH,dok mu je hrvat u BiH golema briga...Hrvat iz Hrvatske da bi prezivio bjezi u Irsku,a jos gore..placenik u tudjem ratu,nastrada,unisti si zivot da bi prezivio i sta zaradio...moj cvibavi imbecilu