Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada se mlatio sa grobarima i hrvatima po tribinama, a danas premijer države i novi Tito na Balkanu.
ne može svako biti predsjednik vlade.
zanimljiv nacin rada...da o ovako necemu razmislja Bake ili Fake
prosto mi se povraca od pickoustog i srbije halooooooooooooooooo who the fuck cares!?
@vatikan2 duvaj ga smradu
Dok nasi prdivjetri i danas se prepucavaju ko je poceo rat
Jedini politicar sa nasih balkanskih prostora koji otvoreno razgovara sa svojim gradjanima u vezi njihovih problema i uspije pomoci i rijesiti dosta slucajeva.. Sta mogu reci ? Sve pohvale, tako se brine o drzavi, o gradjanima. Bravo Vucicu.
Je si stvarno glup!I ti u to verujes??
Svaka Cast za komentar!
Vladimir Putin-wannabe. Ovo Putin radi svake godine kao odgovara na (unaprijed već dogovorena) pitanja običnih građana i novinara.
Ja bi popio pivu sa kirbasom ali ne meres do njega nikako:))
Jel ovo neka rijaliti sprdnja il su nam komšije haman pukli skroz?
Vučko ima dobrog dilera kao i cijela Srbija😁
Mogli bi napraviti "Regionalni ured za rješavanje problema" tipa šalterskog poslovanja i uposliti sve lidere iz regiona da daju savjete i pomažu onima koji im daju glasove na izborima.
Vučić je polagao ispite za Tominu diplomu i sigurno je to jedan od tih 35 slučajeva. Pod 2. Procenio je vrednost diplome na 200 miliona dinara (oko 2,000 evra).
vučić kao gospođa ministarka...neprevaziđena ružica sokić...napisali mu želje da ih može baciti kad odu
Šta ima Putine, nisam te prepozano...