Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragedija jeste, ali društvo se dijeli na "raju" i uljeze. Ako ne pratiš većinu i ne glumiš nešto što nisi, odmah te prekriže. Učitelji i duhovne vođe su zakazali, a ti si najmanje kriv. Sram neka bude i roditelje koji ne uče djecu o ljubavi i poštovanju različitih. Moj najbolji prijatelj (20 godina prijateljstva) bio je dječak s Downovim sindromom, dok se nije odselio iz države.
e cuj on najmanje kriv
Milion nas je bilo odbaceno jer je bilo introvertno i stidljivo, pa ipak nismo pobili 20 ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I šta sad treba te žalit, i mene su zlostavljali u školi, pa nikog nisam ubila
jos
Treba tebe na promatranje. Imas potencijala jso uvijek
GTA
dijete oblikuje okolina, otac vodio na pucanje, mati vrsila pritisak, moras biti najbolji, u školi okruzenje jos doprinese...recept za katastrofu. moramo svi biti bolji
ti jesi po godinama dijete ali stvari stoje drugačije a to je da si nadprosječno bistar, ako je tako ona problem leži u tebi, roditelji imaju određenu krivicu pa i društvo u širem smislu riječi ali ne možeš se vaditi na druge, ima djece i bez roditelja, bez hljeba bez ičega ali ne napraviše bilo kakav belaj, duša ti takva zla, ima takvih odrastu, škole završe pa truju oko sebe čitav život
Da ga je otac vodio u ribolov umjesto u streljanu nikad se ovo ne bi desilo. Otac kompleksas za oruzijem pa to prenio na sina. Od sina napravio preciznog ubicu. Oca na dozivotnu robiju a djecaka na 10-20 godina robije. Majka na 5.
Dusevna bolest!
nije, on je duševno zdrav,samo je zao i samoživ, to je ono ja pa, pa ja.......
Odgoj by Pink Zadruga
Dobro ga je advokat instruiro da sve svali na roditelje. Klasicni psihopata.
Psihopata sigurno.
Zasto se krije lice ubice?
Mozda sto je maloljetan, sta mislis?
ma ubica
Djeca trrbaju imati predmet koji ih uci da ne predozivljavaju skolska drugarstva jer ta drugarstva prestaju veoma brzo. Danas se ni ne sjecam imena vecine sa kojima sam isao u razred niti je to vazno. Ova djeca su morala i danas biti ziva i zdrava.
Mali je ascare jos jedan INCEL pore me ceni lik...
Samo ga zavrsiti kao sto je i on druge zavrsio.
čuj
čuj
Bosijanski mediji prate samo srpske medije.Hvala vam bosijanci što se toliko interesujete za srbe.
pa klix je pun srba
Pa oni pišu ove vijesti zbog vas. Jer vas ima na kamaru koji botujete po čitav dan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali ko da je nesto u rodu onom cikici sto su ga danas izbusili ko sir u Gazi
malom je Netanjahu familija