Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braci Kahva i secera malo haha a u Srbiji danas ljudi otvaraju pet fabrika investicija 700 miliona eura
Možete uzpejci pisati šta hoćete Erdogan je moj predsjednik a Turska je moja druga domovina. Zastava turske mi je u kući i u autua ova nametnuta nije moja zastava kao što je ne priznaju Hrvati i Srbi.
Tko nije znao nedavna vijesti. Hrvatska je dogovorila kupnju Bayraktara za 200 milijuna Eura. To znaci najmanje 50 Bayraktara :)))
Bosnjama selami i hurme
Albanija je kupila te dronove. Samo mi očekujemo sadaku.
Ono kad zet zaposli punca ko trgovackog putnika.
Erdogan je moj predsjednik Turska je moja druga domovina.
Mora da si Srbin.
Hoce li dati bilo sta Palestincima od ove Bayraktara....
Neće.
bosancima kamion hurmi
Na prvom mjestu je svima novac, pa tek onda vjera, nacija i patriotizam!
Prosao kroz Tiranu, otvorio dzamiju i dao sadake, nesto slicno kao i u BiH. Sinoc vec u sluzbenoj posjeti Beogradu, i to dvodnevnoj, ali o tome se bas ne i nece pisati na Klixu :)
Turska je posle zemljotresa u Albaniji napravila cela naselja
'Ta ce dronovi, mi to ko i respiratore kupimo direkt iz Kine na snizenju i usparamo.
Za BIH selam šalje Erdoan. Braća su Turci BiH po izjavama.
A za baketa stizu selami preko videoscreena pred izbore... mada nisu krivi oni, Turci su uvijek bili trgovci i oni gledaju svoj interes, krivi smo mi sto ne znamo bolje furati biznise i interese. Mi ti se vise ovako lozimo ili na selame ili druga skrajnost na zvezde granda, samo da se ne puca i da je ziva glava.
Heleze prodaj im ti nase dronove
Erdoan će pomoći i Izraelu, samo neće nama. Ulaže više u Srbiju nego u "braću muslimane".
Baš me interesuje kako ti zamišljaš to ulaganje u BiH! Je li to misliš da to Erdogan ulaže preko svoje privatne firme ili on kao Predsjednik otvara put firmama iz Turske da otvaraju biznise po Svijetu a privatni biznis se povezuje tako što mu zainteresovane Zemlje ponude uslove za taj biznis u zajedničkom interesu! Pitanje:šta to nudi Država BiH stranim ulagačima? Bakiru je lakše da u ime sirotinje a preko IZ uzme sadake sa sebe u ime nas
A de realno. Gdje da ulozi i cime da ta neka roba ide? Kamionima po putevima koji su jos iz vremana Juge? Srbija izgradila autoputeve, povezana sa Grckom i Madjarskom i hop ka EU. Kod nas dok se izmigoljis iz TK do granice, dobijes 10 nervnih slomova.