Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
💣bure baruta.
Ne treba podržavati NATO monstrume niti nasjedati na propagandu. Jovi poručujem, pomognu ti meni pomognuću i ja tebi. Nema potrebe da se volimo ali možemo se trpiti.
Komsija Milan upalio traktor i otišao
Zalosno je da srbi nacionalisti vec decenijama sire mrznju i vode ratove sa skoro svim svojim komsijama. Zar je moguce da je taj narod tako lako podvodljiv pa vjecito zive u nekim mitovima o velicini i postenju srpskog naroda i kako su oni toboze vjecito zrtve, a u stvari su oni ti koji mrze sve oko sebe.
Umrijeće s tim razmišljanjem u siromaštvu i bijedi i što je najgore odgajaju svoju djecu da isto završe.
Novi znak za Srbina trebao bi biti covjek pored balvana.
Novi znak za Srbina trebao bi biti covjek pored balvana.
"...pomogli smo zaustaviti dva etničke rata. Prvo u Bosni i Hercegovini..." Trebao je reći: Prvo smo dozvolili genocid nad Bošnjacima u Srebrenici zatim bombardovali smo Beograd i time pretvorili smo Balkan u ono što jeste danas.