Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K U Č K A U S T A Š K A Bošnjacima je davno zabranjeno izjašnjavanje svojim nazivom upravo zbog dobrih komšija HR i SRB.Ista tema je i Bosanski jezik.
Ne obmanju! Bošnjaci i naziv bošnjački su navedeni u Ustavu i ustavna kategorija u RH.
Ti ljudi nisu uopšte kandidati već pretedenti da budu kandidati. Za postati kandidat treba 10.000 potpisa. A za neke od njih neće ni rodbina staviti potpis.
Meni je najdraže kad mi klix momentalno blokira profil jer napišem nešto loše o kolektivnom zapadu, EU i NATO jer onda znam da sam na pravom putu. Pogotovo ako u tom kontekstu spomenem protagoniste i lobiste zapadnjačkih agendi u BiH koji tri decenije obmanjuju ovaj napaćeni svijet o ulasku u NATO i EU
Uglavnom likovi iz crtanih filmova.
Zbilja čudno, niko neće na Mirogoj, a hoće na Pantovčak..
Kolakusic daleko najbolji kandidat
Aurora svaka ti je na mjestu!!!Žena Boginja!!
ONA TREBA DA SE VRARI U SKOLU JER OCITO NIJE NAUCILA ISTORIJU
nepoznaje jadnica historiju, da imalo zna znala bi da su u srednjovjekovnoj bosni postojali samo bošnjani, nisu postojali hrvati i srbi
Sta nije tačno što je napisano? Al budite iskreni
Glumila u filmovima za odrasle.
Zato ima ovo umjetnicko ime? Zatrebalo joj? Gore od toga je sto nije bas inteligentna i sto laze.
Zna se cije je prezime Weiss
Operacije Weiss?
Dodaru samo savjetuju As ke na zi,Weiss,Livne
Ja bih glasao za Auroru, Dodinu savjetnicu, jer ona kaze da su Bosnjaci nastali kao nacija 90-tih godina? Izgleda da je Dodo njoj savjetnik, a ne ona njemu. Helem nejse, jedna osoba koja je zalutala u politiku, a izgleda da joj je ovo i zadnje sto je uradila u politici, jer Dodo nam uskoro postuje generalni sekretar BRICS-a.
Aurora Weiss - autentična Hrvatica :) Zašto nije Zorica Bjelica?
Vrhovnik dobiva izbore u prvom krugu.
Najbolji ovaj Milanović, htio napustiti predsjedničku funkciju koju je smatrao fikus pozicijom preko koje ništa ne može, pa kada je ispušio na parlamentarnim izborima, sad je opet u kampanji za predsjednika. Samo zbog licemjerstva bi ga trebalo rušiti i još je rusofil. Inače, nemam ništa protiv Milanovića, podržava nas Hrvate u BiH, ali i ostali kandidati su manje više svi uz nas, tako da mi je svejedno tko će dobiti predsjedničke izbore.
Oni o bosni-bih i ne pišu hahaha