Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravljo uveliko da u policiji Srbije ima bosnjaka u policiji FBIH mnogo srba u R.Srpskoj opet bosnjaka i sad samo razmislite da je na mjestu unijenog policajca mogao biti i bosnjak ili ko bilo drugi i shvatite da lik nije pitao za ime vec je pucao cim je zaustavljen zato sto je krimos koji bi ubio svakog ko mu stane na putu. Pa slobodno stavite naslov Tijelo kriminalca Fatona
Heroj
U tvojoj glavi
Ubica
Nadam se da će srpska policija svaki put isto postupiti u ovakvim situacijama.
da mu dragi Allah lijep Dzenet podari
Misliš li stvarno da ubojice idu u raj ili dženet? Kako bi mislio da je taj ubijo nekoga tvoga? Jeli misliš da su oni što su radili genocid po Srebrenici u raju?
Zasto da mu podari? Momak koji je radio ko policajac da zaradi koru hljeba ubijen od ovog istog ubice! Vrijedjas Islam svojim komentarom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas bi mu sudili,.sudili i mozda ga i pustili...