Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi analitičari u Srbiji su presmješni i ne znaju šta pričaju. Pa sami kažu da ga iz vlade Srbije niko nije dočekao. Čovjek ima biznis došao u Beograd iz Bog zna kojih razloga, šta sad treba sinu Trumpa zabraniti ulaz u Srbiji a protiv njega se ne vodi nikakav krivični postupak. Oni znaju da je Trump narciz. Kakvo lupetanje užas. Nije ni čudo što tamo Vučić dobija na izborima.
@...637: To je tako ako cemo se praviti naivni. Nema biznisa koji je isplatljiv ovima osim ako se grabi a vlada Srbije djeli.
Možda Srbija samo pokušava da privuče investicije!? To je u Sarajevu još uvek nepoznat pojam. Tamo još vode rat..
Ma opet Srbija voli $$Dolar$$, Amerikance i NATO.
Još je samo on trebao !!! PAKAŠ !!!
gdje se provodila Milenija?
Harris 2024!
Ja glasam za Melinu ipak
Samo ženama im ne bih oprostio, šta više...
Pretprosli put kada je Vucic pomogao finansijski kampanju Hilari ona je izgubila.Prošli put kada je Seselj podrzavao Trumpa on izgubio. Za ove izbore rezultat je onda poznat.
idu neki neboderi aBd
Rizik, profit.
Srbija postaje buvljak, sve je na prodaju.
To se u savremenom svijetu zovu strane investicije, što je pojam koji je u BiH očigledno nepoznat...
I d i o t ko i ćaća mu
Covjek im lijepo kaze da koriste horse dewarmer i varkinu za virusa i mozes zamisliti ljudi ga poslusali.
Kongres je svakako u rukama republikanaca, tko god da pobijedi na predsjedničkim izborima tako da je ovo pametna politika od strane Srbije u svakom slučaju. Demokrati su se ionako dosad pokazali skloni i Kosovu i bošnjačkoj strani u BiH tako da je ovo zapravo jedina karta Srbije na koju može zaigrat.
Meunarodni biznismeni sve vishe prepoznau Srbiu kao zemu sa velikim potentsialom za razvo.
Ova dogaa mozhe okhrabriti druge americhke kompanie da istrazhe poslovne mogunosti u Srbii.