Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Vucic je diktator definitivno
e jarane da bi bio legitimni diktaror Zapad to mora da aminuje ... Briga njih ko je kakav je na vlasti u Srbiji sve dok slijedi agende od LGBT do "klimatskih promjena" . Moze glave da skida svaki dan oni ce samo izraziti zabrinutost.
@kanone: Ima ljudi koji vjeruju da je zemlja ravna. Citaju i prate gluposti, vecinom teorije zavjere, i uvjereni su u te gluposti. Tako je to i kod tvog LGBT i klimatski promjena. Ne znas o cemu pises ... samo gluposti, bez veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su 'aktivisti' a ne gradjani
Srbija će biti okružena NATO zemljama,što u budućnosti kad Vučića ne bude,e moj narode kasno će te se kajati,što ste ovoga podržavali,sve kobajagi radi u ime naroda i Srbije,ništa mu ne vjerujem
A garant svaki od njih u dzepu nosa telefon sa tom istom Li-baterijom. Znaju li protiv cega protestvuju?
Sve je isto, samo njega (Slobe), nema!
Nije im prošao zimošnji protest pa opet bi da okupljaju ljude na ulici.
Dragi ej aje hajd kobogate molim vrati navodnjake satrasmo se vako
Ja sam juče bio na protestu, protiv sam kopanja. Nisam i niti ću iću da blokiram prugu, put jer tako oštetim mojim sugradjanima. Sa ovima ne želim ništa da imam.
KLIX- jel te imalo stid za ovo ISCRPNO izvjeatavanje sa desavanja u BG. Sta je jel vam zao Vucka !?
Kad ignoriraš ovoliko ljudi...!!! Kako se to zove...???
hahahahahaha Kaznili ih zatvorom sto su pred novinarkom informera mahali sendvicima, sad SVI pred informer i masite sendvicima.
Svi ste vi taoci ništa se ne može promjenit
Konačno i vi da napišete litijum, a ne litij.
Ovako su izlazili i kada je bio onaj masakr u skoli. Rezultat nula bodova. Juniorski tim Slobodana Milosevica koji je na vlasti je uzeo pare za litij. Nema tih protesta koji ce zaustaviti iskopavanje.
Zivi primjer bezvlasca u Srbiji. Cisti Lukasenko na srbijanski nacin. Nista ni u BiH nije bolje da se razumijemo.
Ma mogu svaki dan da izlaze ništa im pomoći neće. Samo me žao nedužnog naroda koji trpi zbog njihovih blokada.