Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su samo pojedinci, predvodnici puno drugih pojedinaca, koje podržava još više pojedinaca. Danas će puno pojedinaca kukati zbog osuđujuće presude. Puno nešto pojedinaca.
Franko Simatovic je Hrvat etnicki. Je li to onda jos jedna presuda UZP cijelom hrvatskom narodu?
HR primala izbjeglice i ranjenike, bila saveznik u 3 od 4 godine rata, slala i pustala pomoć i dobiju UZP. Srbija 4 godine od Slobe preko njih dvojice dirigovala i komandovala, svim i svacim, slala od vojske do aviona, napravili i genocid, skrivala i još uvijek skriva optužene i nigdje UZP-ea. Talašika sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stanišić se u datom periodu nalazio na položaju zamjenika načelnika Službe državne bezbjednosti (SDB) u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, a od kraja 1991. godine bio je načelnik SDB-a. Simatović je od 29. aprila 1992. godine bio na poziciji zamjenika načelnika Druge uprave SDB-a Srbije, a od maja 1993. imenovan je na polažaj specijalnog savjetnika u SDB-u. Odmah tužba za agresiju Srbije na BiH i naravno velika odšteta.
Ne može tužba za agresiju protiv Srbije nikad proći, bez obzira na njihovu ogromnu krivicu za krvavi raspad SFRJ, ima puno razloga zašto ta tužba ne bi prošla, ni pravno ni politički. Oni su kažnjeni amputacijom Kosova, a i Zapad uvijek ima neke svoje kalkulacije za koje mi ne znamo.
Koliko je mundzosa osuđeno ?
koliko ja znam (a znam) Franko Simatović nije Srbin !!!!
Ako ima Boga i pravde, danas bi mogao biti zakucan glogov kolac u srce povampirenog projekta velike Srbije.
mladic i karadzic su segrti ove dvojice i vasiljevica njihova presuda je najvaznija od svih do sad od ubistva Džemala Bijedića do danas ova dvojica sa vasiljevicem i jednim dijelom eu čine monstruozne zlocine i etikeriraju srpski narod kao genoxidqn
Covic poslije kosultacija sa Dodikom je izjavio da se nada oslobadjajucoj presudi,
Hrvati i Bošnjaci trebaju da se ujedine, jer su nas napadali srbi i u Hrvatskoj i u Bosni, mi imamo zaj cilj EU nato, gledamo prema Evropi, jedino Srbi prema rusiji, ali greške bakira i čovića su razjedinile Bošnjake i Hrvate i to je prava greška, a uvijek smo na pravoj strani bili zajedno, svaka čast Hrvatima OLUJA je najveća pobjeda
Naljutiće se Mile na Dragana, a Dragan na Mileta.
Dozivotna X 2
26 g od kad je stao rat, mi se NADAMO nečemu? Bake je to završio sa NAMJERNOM DIVERZIJOM oko REVIZIJE? Danas samo mozemo da sanjamo NEŠTO BITNO I JAKO? Tresla se gora -rodio se miš!
Biće još jedno suđenje....
Srbi su genocidan narod 99,8%, onih 0,2 % sto su ppd zemljjom i oni su isti genocidni
Srb* su genocidan narod i to ostaje zauvijek,
Samo dozivotna za zlocince
Srbi su genocidasi☠️
oni su za suzivot i mir a kad bi nedo bog izbilo sta opet bi isto...jednom zlocinci uvijek zlocinci