Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar imaju za to vremena , zar tamo nije uzasni rat i svi su bez struje
Kakvi su idioti ovi Ukrajinci... Priznanjem Kosova automatski sami sebi priznaju Krim kao ruski...
Kad, gde? Sud u hagu koji ja inace smatram politickim polugom bez kredibiliteta ali vi volite njegove odluke, nije uspeo i pored optuznica nikoga da osudi niti za jedan zlocin pocinjen pre agresije NATO na Kosovu, a znamo da je agresija pocela pod izgovorom sprecavanja genocida koji je u toku...
Ja ovaj komentar nisam pisao kao odgovor na ovo wtf 😂😂😂
Nemate vi svojih problema pa se bavite tuđim....
Srbija nije priznala Krim ,Dnr itd ali svaki dan se ponasaju da je to Rusko .Imaju I dopisnike iz Dnr,lnr itd.Slobodno priznajte Kosovo .
Alo bre, o cemu prica ovaj. Zelenski nikaf nece priznati Kosovo.A koliko se sjecam sve rezolucije protiv Rusije je Srbija podrzala.
Pa sto nebi priznali Kosovo? Srbija podrzava Rusiju, njihovog neprijatelja. Ovo priznanje, ako do njega dodje, ce povuci za sobom jos priznanja, sve po principu- gledaj sta rade Rusija i Srbija i radi suprotno, ne mozes biti na pogresnoj strani.
nije im bilo drago vidjeti skup podrške rusiji u srbiji
Kad imas dobrog 'srcanog' presjednika i ljudi otvore srce i pravi su, a kad imas krmka koji na sve sere normalno je da ce sve pozicije na vlasti obladati ko muve na govna-to je dodik glavom i smradom kod nas. Dodik je govnar koji nema ni trunke morala, nema ponasanja, nacionalista je, diskriminator, ignorant. Dodik je govnar jednom rijecju i to kazem umjereno i suzdrzano, koji vlada podvalama, silom, i nacinima iz srednjeg vijeka.
koji licemjeri a oni prvi bunili se protiv nato bonbarovanja srj 1999
NE DAJTE SE BRACO NASA,S VAMA SMO DO POBJEDE.
Bosanci moraju dignuti kredit kod cionista ako misle opstati. Dva miliona i vratit im 5 miliardi. Onda ce vam biti sve dozvoljeno kao Dodiku. Mocete Americi prijetiti i nece vam smjeti nista.
jes ti prirodno glup il treniras
Pogresno je napisano u tekstu da je medjunarodni sud pravde ocenjivao legalnost proglasenja nezavisnosti, na zalost pitanje sudu je bilo pogresno postavljeno i sud se bavio tekstom povelje o nezavisnosti i time da li je ista u skladu sa medjunarodnim pravom a ne o samom cinu jednostranog proglasenja nezavisnosti... mada mislim da je pitanje namerno bilo pogresno
@kazemja..mozak ti cionisticke medije popile hahha :D ! Sta ima tu pogresno dokazi.
Ovi Ukrajinci samo skupljaju simpatije 🤦... Ah da, i otpisuju izgubljene teritorije. To ti je kad ti je qrcosvirac (cit. V. Rudan) predsjednik
Slava Himarsu !!
Bosanci ako se plase Sribije i Rusije trebaju se okrenuti cionistima an ne Amerikancima. Amerika je pod dirkektoj kontroli cionista. Amerikanci nista ne kontrolisu u vlastitoj zemlji. Dollar im pravi od papira cionista, Hollywood cionista, cak su im zatvori privatni i u vlasnistvu cionista ! Na pogresnoj ste strani Bosanci, Amerika vam nemoze pomoci kao sto vidite.
Skidaj se sa shishe, mozak ti popi
Okreni se ti gramatici, sine.