Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratko receno: ps ihop ata. U SAD bi dobio dozivotnu ili el ektri cnu stolicu. Mani pa te tike.
Završio si umjesto da uživaš u životu, nisi ni ružan šta ti je trebalo da zaviješ u crno porodice
Kristijan Golubovic i Vucic su mu uzori
#874....."setanje opanaka" nisu Bosnjaci izmislili. Raspitaj se ti u tvom kraju sta to znaci. Tako da tvoja teorija genetike otpada.
elektricna stolica m a m u ti j e b e m kukavičkuu
Ušao sam na komentare da bi procitao koji je niihov stav o ovome što je Uroš izjavio medjutim vecina komentara je prepucavanje na nacionalnoj osnovi. Ovo je za ne povjerovati.
Slazem se, ali sta ce mo sa onima koji su ista djela cinili kao doticni Uros? Tokom agresije na RBIH i prosli ne kaznjeno?
Cinili su gora djela, mada je ovo djelo lose. Ratni zlocini imaju razlicit uzrok, cilj i posljedice. Nemoj lupati loncice.
Ah....takvi ste brate, sta ces.
Poludio od steroida ima ljubav prema oružju ali to ne znaci da mozes ubijati ljude
@874....Nije moguce za vas. 500 godina je ostavilo ozbiljnog traga. Setanje opanaka nije slucajno nastala