Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalno se ponavlja laž da se most gradi na teritoriju BiH. Most je udaljen gotovo kilometar od granice, koja je utvrđena samo nije potvrđena u Saboru i Parlamentu. Drugo most omogućava prolaz i največim brodovima, kojih BiH nema a nitko ne dokazi u Neum. Zadnji brof koji je uplovio u Neum bio je turski ratni brod i to prije 10 godina,
Bosnjama je samo bitno oce li se izgradit dzamija ili srusit neka crkva. Bitno da komsiji crkne krava kaze Bosnjo. Ne gleda u se i svoje kljuse :)
Ono sto politika razdvaja to most spaja. Sretno BiH i Hrvatska x
gooUser1613378353, nema tu Bosne!
cortes, šteta što se nisi prije javio, mogao si im i projekat uraditi!
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Ajde "Sejdo" spremi se!
prejeftino su ovo Kinezi napravili.
Svi vi koji prozivate Komšića ima da ustanete mirno kad se spomene ime zlatnog ljiljana. Politički instinkt i državnička mudrost Željka Komšića je neupitna. Svi se pitate zašto do dosada nije adekvatno reagirao, pa naravno prvo čeka da Hrvati potroše pare na most i onda kreć diplomatska ofenziva Komšića uz pomoć Čede Jovanovića i Hrvatska će na kraju morati da ukloni Most do zadnje armature i šarafa. Tako se to rade nek gledaju ostali političari u Bih i uče.
Ne zna se jesi li gluplji ili neduhovitiji.
Braćo Bosanci I Hercegovci nema sekirancije prije par dana zaltni ljiljan Komšić je razgovarao sa Bidenom i sve je već riješeno, ostali su samo tehnički detalji. Hrvatska će morati ukloniti most do posljednjeg šarafa. Hvala dragom Alahu na predsjedniku Bidenu, da nije njega nositelji europskih vrijednosti bi nam blokirali izlaz na otvoreno more.
🤣🤣🤣
Da bi mogao komentarisati prvo moras biti pismen I kulturan!!!! Vecina polupismeni nacionalisti .Pametnom dosta ! Zalosno
Sad kad Sejdo Bajramovic pomrsi tu konce, nece znati Hrvati ni Evropljani sta ih je snaslo. Ma hajte molim vas.
Jes’ ga Željko blokir’o 😁
Velicanstveni peljeski most lose utjece na zdravlje muslimanskog olosa.
Ja ne znam što se vi toliko žestite na ovaj most. Pa ljeta će vam u Neumu bit puno komodnija i opuštenija, bez gužvi od auta i autobusa što su samo u tranzitu.. A i koliko znam masu Bosanaca ima vikendice na Pelješcu. Pa znate li za koliko ćete brže doć??
Toliko je promijenio vizuru da treba promijeniti naziv u Komšićev kanal!
Ovo je vjerovatno slikano negdje u Kini, Sejdo je rekao da se Pelješki most neće gradit. A njega se pita.
Nasli graditi most na njegovoj gradjanskoj bejha :) ma ajte molim vas :)
Bolje je bit austrijski konjušar, nego turski konjušar. Bilo, jeste i bit će.