Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzalo bi stoku al da se poji na kojekakvim lokvama, bavilo bi se poljoprivredom i cekalo kisu da zalije. Eeeee Balkan nikad tobe doci... Danas na internetu sve dostupno al neznanja u narodu nikad vise.
klimatske promjene uzimaju danka, zimi nema snijega da natopi zemlju dovoljno, dzaba, u iducih 100 godina ce najveci problem biti naci vodu, a tek pitku
a sto 100 godina,,,sta posle????????????!!!!
Vode je uvijek isto na zemlji,jer je kruzni proces.Nista se nece promijeniti vec ce samo neka podrucja imati vise snijega,vise kise i slicno.. sto ce usloviti da ce ljudi migrirati kao sto su radili oduvijek.Proci ce hiljade godina prije nego sto ova podrucja budu nenaseljiva,Problem je za one gdje je velika susa i gdje ce biti samo jos gore.
Na žalost, nema puno pomoći od strane države Srbije. Sve resurse opštine, kao i poreze uzela je država, tako da općina nije u mogućnosti da kupi nekoliko cisterni. Opstati će naš narod i u ovim uslovima, sa puno odricanja i uz pomoć Allaha dž.š. i dobrih ljudi.
Ljeto je i treba da nema vode kome je do vode eno mu Skandinavija