Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Granica ko u Kolumbiji.
Ovdje za pet eura prevuces preko grane sve zivo jos te carinik pita trebal cigara i patika povoljno ispale s kamiona ..
Ovdje za pet eura prevuces preko grane sve zivo jos te carinik pita trebal cigara i patika povoljno ispale s kamiona ..
I kaže mađarski major Nemet- ne treba živeti u zemlji koja je pod turcima, čak ni u takvoj koja je bila pod njima pa ma samo jedan dan.
@PilipovicIbro Nesretni major, zivi u zemlji u kojoj ne treba zivjeti. Turci, odnosno Bosanci upravljali Madjarskom stotinu godina.
Na Balkanu vrijedi krilatica:što je južnije-to je tužnije! Pogledaj granični prelaz,ona litija sa onim bradatim popovima,privatna država jednog čovjeka,kanalizacija prolazi kroz plaže u Sutomoru,u Ulcinju na maloj plaži predveče može komotno jedna farma koza da se najede kora od lubenica. Jednostavno,ne hvala