Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ne rise,ja dvolicnjaka i hinje,pa jel ga stvarno ovi iz EU nisu procitali,pa on ce umrjet za ruse,a prica evropska, fol ni tamo ni vamo.Pa ako neznate pitajte Bosance,tu je procitan ko bukvar.
Sav problem nase politike je stao u tvoj komentar. Rijeci i obracanja nisu bitna, djela jesu. Ne pika EU sta on prica vec sta radi. A radi ono sta ocekuje od njega.
Vucic je jedini lider dovoljno glup da obeca sve i Rusiji i EU.Sad dolazi naplata ako izda Ruse ode glava a ako EU ponizenja i zatvor....sad je kao kokoska na jajama,
Tek se sad jasno vidi kako je bilo pametno kad naši nisu htjeli primiti Lavrova, koji je to samo hinjac podmukli. Vučiću, iz ta dva posjeta nešto će se roditi loše, samo nek bude što manje loše, igraš se previše, nisi ti moćan kao Erdoan da mozes tako balansirati.
Svakog gosta, tri dana dosta.
Dobro ce se on složiti sa Scholzom majstorom kako osuditi Rusiju a dalje nastaviti raditi sa njima. Skoro istu politiku vode samo sto narodu.predstavljaju dijametralno suprotne price.
Dolazak Lavrova ce te jebat za sva vremena...PS pozdrav Rusofilima koji ovo podrzavaju i budite dosljedni...pljunite na €,prigrlite Rublje...Zamernite Frankfurt sa St.Petersburgom
Pa slaži nije ti prvi put! Gripa ovo ono, može i korona.... Laž je vaša hrana...
Piškousti EU ili rusija nema dvje stolice...
Nikog nije briga.
Pushite nam urac i Vi i lavrov i rusija cijela i europa.
Vučić i Erdogan su dva lika koja ne vode drzavu, nego drze tezgu na pijaci i cjenkaju se sa svima.
Erdogan je svojevremeno i prodavao bostan na pijaci, tako da vidimo to iskustvo u politici. A Vučić je klasični lik sa buvljaka i pijace. Za tebee jarane 10km
Kod picoustog je sastanak, jedan vadi, drugi meće
Ma organizuj trilateralu u nekoj kafančugi na Dorćolu ljudino o jednom trošku.
Jel' zna neko da li Air Serbia jos uvijek leti na relaciji BG- Moskva i obratno? To je jedini nacin da Lavrov dodje u Srbiju. Nema sanse da Rumunjska ili Bugarska dozvole prelet ruskog drzavnog aviona preko svog teritorija. Isto tako nema sanse da Lavrov putuje obicnim civilnim avionom.
Ne brini, šolc i lavrav su frendovi!
Dogovara se tu mnogo stvari o kojima ljudi samo maštaju. Politika je čudo i uskoro ćemo sve saznati, a vi bosanci i dalje kujte viceve o samima sebi.