Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći remetilački faktor na Balkanu.
Nemoj tako, taj remetilacki faktor je osnovao nasu stranku, bastion fgr iz kasabe, taj remetilscki faktor je meka i medina za komunjare iz sdp-a..
a neko bi da nas uvede u Otvoreni Balkan gdje bi Vucic bio glavni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo RSa je presudjeno za zlocin Genocid.RS je nagradjeni za Pocinjeni Genocid.RS se zove po samo jednom narodu.Exskluzivitet jednog Etniciteta Genocidana Diskriminacija.Srbija je Presudjena da nije sprjecila Genocid.
DA NECE SLUCAJNO OSTATI U SRBIJI?
A hoće li s Kosova ko doći? Il kosovo nije srce Srbije! - pitam za jarana😉
sator prase i muzika
Hahaha vucic zaboravio Kosovo.
Psiho odvesti će ih ovaj u propast za Hrvatskom zaostaju najmanje 50 godina a povećavat će se to što ovaj bude duže na vlasti, oni su možda Real, ali sa Nišave.🤣🤣🤣
Pa jasno je da zna koliko ce Srba doci iz BIH.Zna koliko je narucio autobusa i koliko ih mora doci,htjelo ne htjelo.
labrnjas
doci ce ih u zavisnosti od raspolozivosti autobusa i sendviča
Ova vjestacka inteligencija na klixu je pristrasna inteligencija.Neko je ubacio bibliju i anti Bosanske botove u compjuterske codove
Svim silama, lobiranjem,placanjem,propagandom uz tim svjetskih advokata ,pa taman se zaduzili milijardama, pokrenuti sve moguce tuzbe protiv Srbije i genocidne tvorevine i ukinuti rs nastalu na najvecim civilizacijskim zlocinima , a Srbiji naplatiti ratnu odstetu tako da narednih 500 godina nece doci sebi.Svakako je svijet Srbiju stavio na listu genocidnih zemalja.
problem baklana
Đesi real nisam te prepozn'o, šta ima inače?
Feštajte ko vam brani. Samo se kanite nas ovamo, da živimo u miru.
Mislim da je vrijeme da se završe sve priče o prošlosti, zaboravi na nju, i okrenemo se budućnosti, koja kao što vidimo nije baš svijetla. Ako nismo dostojni toga, završit ćemo u mraku i bespomoćni. Ko će kome pomoći u trenutcima katastrofa ako nećemo jedni drugima i zajedno se uhvatiti u koštac sa problemima. Pojedinačno nećete niko biti u stanju izaći na kraj sa sra*ima.
Dejtonski mirovni sporazum su potpisale tri strane: Srbija (Milošević), Hrvatska(Tuđman), BiH (A. Izetbegović). Glavna odrednica tog sporazuma je: Srbija i Hrvatska se obavezuju da povlače sve svoje snage iz BiH i DA SE NEĆE MIJEŠATI U UNUTRAŠNJU POLITIKU BIH, da priznaju teritorijalni integritet BiH u granicama koje su bile u Jugoslaviji. Miješanje BG i ZG u unutarnja pitanja BiH je najteži oblik kršenja Dejtona