Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je ćorak nije vredan pomena. Treba ga zaposliti u poslastičarnici da peče palačinke.
Ne mogu da vjerujem da je cijela hampa oko hapsenja jednog srbina na Kosovu...Vucic nije normalan...pa sacekaj da vidis za sta ga terete kakve dokaze imaju...
Da je vječna Republika Kosovo
Iiiiiiii šta onda posle 72 sata. 73ći sat?
Volim vidjeti Bosance koji podržavaju Kosovo. Ali ne mogu da shvatim paradoks da mogu da se vozim sa svojim autom 01RKS kroz Srbiju ali ne u Sarajevo, moram da stignem na avion da vidim prijatelje tamo. Ovo je čudno, vrijeme je da promijenite stvari, zar ne?
svakako!
Oskar je dotjerao cara do duvara polako mu izmiču Srbi sa Kosova i već se nazire sloboda Srba od Srbije ostalo je još samo da se oslobode Srbi u Srbiji!
Samo sto Kosovo nije Srbija pa se ne mozes petljati.
Kurti je kao student iz srbijanskih kazamata poručio da će se boriti i za slobodu srpskog naroda ne samo albanskog! Evo već se nazire ali sada samo sloboda srpskog Naroda na Kosovu dok će sloboda srbima u Srbiji još da pričeka!
Vazda sa đojlenima neka frka
Kosovo je otislo za 12 Rafala i to je cista cinjenica. Ovo je dogovor Macrona i snajperiste. Kosovo je preuzelo tzv srpske parainstitucije na sjeveru Kosova i uspostavljaju ustavni poredak na citavom Kodovu. Srbi sa Kosova, da znate da vas je snajperista prodao za 12 Rafala i Kosovo je zavrsena prica.
Gehe je I šta radi gospodin Radojičić i zašto je na slobodi?
Vecna i prelepa Republika Kosovo!!!
Svaki put kad se nesto desi na kosovu reaguje Vucic,ali sve kasnije i kasnije..
Na silu žele entitet i to podstiču i ptovociraju.
Vucicu ako je covjek sa Kosovskim pasosom uhaosen u R Kosovo ti nemas sta trazit tu.a ako je Srbin uhapsen sa Srpskim pasosom to opet treba da bude posao za Konzulat ili ministra vanjskih poslova Srbije.ne razumijem vas sta vi hocete
Sjedi (1). To je država Vucicu. Nije ovo 92 god Vučicu. Opet sjedi(1)
Sve sto Kurti radi samo vodi u destabilizaciju regiona, Zapad treba sto pre da ga urazumi!
Sve sto Vucic radi vodi u eskalaciju.
Vučić ne odustaje od formiranja ZSO i normalizacije zivota naseg naroda na KiM.