Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Bosni se svukud razgovara, osim u Sarajevu. Grdne moje rane, mahalskog li mentaliteta. Evo gdje su nas doveli naši miljenici sa upitnim diplomama, geopolitika je njima najsličnija Geologiji. Samo da im je kopati I koncesije djeliti.
Vučić pričao o situaciji u BiH!? Jadje pričaj ti o situaciji u Surdulici krupna je Bosna za tebe!
Turska sa Srbijom 7 puta povecala robnu razmjenu u samo zadnjih nekoliko godina, a za BiH samo verbalno 'drzite se hrabro' sa dva mila po glavi i tapšom po ramenu
u pravu si ali srbija nema Konakovica i ostale kompanije sa ih predstavlja
Šta je ovih vučićevih botova na Klixu za ne povjerovati! Čitam u bobu iste rečenice kao u srbijanskim medijima koji su 100% pod BIA kontrolom to znači da rade za vučića bar dok je na vlasti!
Ima Vučko jeftinog parizera pa mu se može.
Aj ne piški uz vjetar
Nikome ne promice da je Srbija jedan od najvecih proizvodjaca najkvalitetnije municije na planeti.
Divna saradnja Srbije i Turske ne samo na politickom planu vec saradnja po pitanju energije i ekonomskih pitanja.
Sastanak je pokazatelj sve bližih odnosa Srbije i Turske, ne samo na ekonomskom, već i na političkom planu, što je važno za obe zemlje u kontekstu međunarodnih odnosa.
Srbija je uvijek imala korektnu saradnju sa Turskom. Razlike postoje po pitanju istorijskih prilika na Balkanu i posledica prošlog rata na Balkanu. Vremenom će i to doći na svoje!
Naravno da će i Srbija i Turska imati dosta koristi od današnjeg sastanka Erdogana i Vučića ali prvenstveno ekonomije ove dve zemlje. Bravo za Vučića koji je otvoren za saradnju sa svima ukoliko je to u interesu Srbije
Srbija je sve važniji igrač na međunarodnoj sceni.
Od izuzetnog je značaja što su Vučić i Erdogan obojica spremni da razgovaraju o svim temama, o EU pa i nekim temama koje nisu lake između naša dva naroda. Time samo učvršćujemo odnose između Srbije i Turske
Treba nastaviti jačanje saradnje sa Turskom! Srbija ima interes da se trgovina poveća i bude obostrana!
zasto je vucic primio erdogana ako je ovaj priznao kosovo. Nek bude dosljedan svojih lazi bre
Turska ima veliki doprinos za Srbiju, i u politickom i u ekonomskom smislu!
Stotine fabrika na jugu Srbije imaju kompanije iz Turske. Blizu im je, a ljudi dobro rade.