Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic se ne mjesa u unustrasnje politike Slovenije jer, kao prvo, Slovenco su 91 ocistili domovinu svih mogucih parazita. kao drugo Slovenija mirna zemlja bez psihatrijski problema, kao trece Slovenija je Amerika za Srbiju.
Sve tačno
Čak je i Youtube kanale kupio kao npr Balkan Info. BIA primila Pavkovića ,obučila ga i vodi kanal. U zatvoru su vlasnici i urednici nekoliko dnevnih listova u Srbiji. Vučić je osobno angažirao najveće nasilnike i huligane da prebijaju demonstrante.
Tebi ne treba policija da "ubije Boga u demonstrantima", ti imaš kriminalce, huligane tzv.navijače, oni to rade umjesto policije.
Kaže Vučić: Ne ubijamo mi Boga u njima, nego Alaha!
Vaginousti znam da ces ovo da procitas i evo jedan savjet za tebe: Idi se lijeci, nisam siguran da nije kasno jer si bas puko ko lajsna, ali odi pokusaj. Nadam se xa ces jos dugo da vladas, srbija je zasluzila svo to zlo koje im donosis
Blago receno bolestan lik !
Zamisljam o kakvim ljudima (politicarima iz EU) je rijec kada im cak i jedna Srbija, koja se inace nikada nije ogradila od zlocina i genocida nad svojim susjedima, drzi moralne lekcije. Pretpostavljam da ih Vucic kao predsjednik jedne drzave dobro poznaje. Ipak, mislim da bi bio uvjerljiviji da je ovu lekciju, umjesto Slovenackoj novinarki, odrzao Makronu, Merkel, Boreliju, Escobaru...
Pošto znam da Vučić rado čita Klix i prati komentare bh. čitalaca i forumaša, mogu samo da kažem da je ovaj đubretar definicija svega onog što krasi tipičnog modernog (veliko)Srbina koji je veći dio života protraćio u Miloševićevoj fašističkoj Srbiji. Arogantni, samodopadljivi kompleksaš i wannabe diktator koji misli da je najpametniji na planeti, a ustvari obični kharinaš sa krizom identiteta, odsječen od stvarnosti i nasljednik velikosrpske mitomanije.
koja je ovo ubleha u pm
rado bi ti ubio boga u njima al valja napast vise od 50 000 ljudi...nije to lako prebit
Nije daleko od istine, recimo da francuski kepec redovno šalje tenkove na demonstrante, ama baš ni jedni prosvjedi u Parizu nisu prošli a da nije bilo belaja
Kad je u pitanju glumiti zrtvu tu je Vucko prvi. Cista patetika.
Minhauzen par ekselans.
Laze. Marishe ih pravo.🤣
Bože saćuvaj i zabrani!
Vidis da u Briselu vicu cim cim bolje cim cim dalje od Kosovo Republik!?
Ma znamo mi da ce demonstranti sami sebe udarat
Ovog je Seselj 10 godina guz-ijo , usne su mu i nakon 30 g. natečene od Šešeljeve. kujcine . Možeš mislit kako ga je Gromalj navlačio . Kažu neki da osim sto je bio objekt Šešeljova i gajbe piva nosao , kažu znao je u Dipu 2-3 sata pušiti kujcinu Grmalju. I kako od njega da nastane INSAN . Nikad ni tada .