Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kavački klan pripada srbijanskoj vlasti
svud se dičim sto na babu ličim
Fašistička država servija.
Krik su sorosove kurve. To jesu navijaci, ali se ne dovode u vezu sa klanovima. Nego laz je laz i to je gotovo. Samo vam je laz ostala...
Na stranu to sto su i mldji i stariji krvolocno-genocidne psihopate, ovaj vucicev "sin" pravo na arkana lici.
Kakav otac takav sin!😜
Nema drzave na svijetu koja ne koristi drogu kao izvor dodatnih sredstava ( punjenje crnih fondova) vucic je vec odavno dio tog dila i klanovi mu pune crne fondove ( narko klanovi) i sam SNS ima i svoje polje marihuane u Jovanjici , oduvjek tajne sluzbe kontrolisu trgovinu droge , sada na balkanu BIA protiv Mila , i to je uvijek bilo i prije a i u buducnosti.
Steta sto su igor dodik i dusanka majkic zvana kravatica ranije otisli.
Čuj janjičari, ne mogu se oni oprat turcizma. Pravi potomci drže do svojih djedova, svaka čast.
A sta je ovdje senzacionalna vijest,ovo je na Balkanu normalna pojava
Eto kako picousti dobija izbore. Mi smo za njih Swedska po pitanju demokratije.
Iskreno.hebe mi se za Danila
Besramno!!!!!!!!!!!!!!
Srbija balkanska krčma.
Poturad