Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod srba ista prica ko i kod nas, svi protiv vucica ko mi protiv bakira a na kraju likovi izdominiraju
Vuk dlaku mijenja ali ćud NIKADA!!!
mozda nam podvale rezultate?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zabvinjava me svpska vadikavna stvanka na tvecem mvjestu.
Nek tebe brine SDA
@AndricIvo Brine me sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
S tamne strane globusa bolje se vidi da najbolji odlaze plocnici Toronta, oci boje fronta lozinka svih nas Na sta se prica svodi, ej parole o slobodi setaci, preletaci, slaba potpora nije to glava-pismo Ili jesmo ili nismo ovo srce bubnja vecni tam-tam otpora Ziveti slobodno, svetom se oriti okicen perom sokola za urok protiv okova ziveti slobodno, pesmom pokoriti tvoj steg na svakom gradu je gde ti se neko raduje
srbija se bas provalila... kakva tuga , bas sam mislio da idu naprijed (((((((
sad ima uparalamentu haman 85 procenata četnika
haha jao koji pogled isto da ga neko****
pleme ti y*bem, da te ufatim saka, nista bi ti vise ti ne bih pozelio nego ti meni i vazada bosanki, janjicaru. A nek ti je sretnja gradnja i zovi na "mobu"
Bosnjaci a i vi ostali u BiH, ne zaboravite nikad da je BiH suverenu iko priznao prije prijateljske Bugarske. Hvala joj.
Pucajmo na gradove da pobijemo smradove (gadove)Ta te vodila precedniste direka Balkana. Nemoj da vam prizovem Tutu Bugarina da vam mater poje*e .
Drzi se one satro narodne, laz,i lazi, lazi me sto otpjeva divna Alka Vujica, s kojom tenecu ni u kojem kontextu ukljucit sem u prvoj strofi qurvin sin i jos nedokazani ubico s Grbavice!
Mater ti mrtvu je*em, pred koliko skola i obdanista si slao granate? Avione saljete po ratne , osudjene zlocince. Docekujete ih kao heroje? To se dostvojanstvenoj Njemackoj nije moglo dogoditi. Snajperisto i Qurvin sine!
Na istoku nista novo
cestitke pizdoustom
Ehej kurvin sine! Cestitam ti onako kako si ti cestitao ubicama moga sina od 5 godina. Cestitam ti i tvojim istomisljenicima koji te prate uz parolu ( za 1-nog srbina 100 muslimana pobit). Rod ti i porod je*em dodjider na "djedovinu" jos jednom sa sibicarsko populistickim folovima i papanskim pricama. Mozes po sumadiji al ovde neces ti stubu, "stabilnosti Balkana". Cuj ono mi stub stabilnosti, matere ti se mrtve nakrham u hladnom grobu stari kurvin sine.
srbija balkansko zlo
Vucicu pedevu!!!
ehehehhehehe uskoro u parlamentu:VUČIĆU PEDEVU ! VUČIĆU TI NISI SVBIN TI SI H'VAT PIČKUVINO JEDNA USTAŠKA ! IDI PUŠI KUVAC ONIM ŠIPTAVIMA JEBALI TE ONI U ČMAV.