Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li iko od nasih ponudio pomoc ili samo znamo iskat kanadere kad kod nas gori?
Nasi su svi na plazi ..
Prije nego napadnes BiH, prvo se uputis u situaciju. Niko Hr ne moze ponuditi pomoc prije nego podnesu zahtjev/prijavu Mehanizmu CZ EU, ciji je clan i BiH izmedju ostalog, jer inace niko ne bi mogao pokriti troskove i tesko bi se koordiniralo ljudima na terenu. Nije to otidji i prskaj vatru. Sve kosta i potrebna je logistika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj te ljudi okanite se priča i gluposti. Ovo nije šala, ovo su ozbiljne stvari. Možda je nekom ugrožen život, kuća, imanje ne raduj te se ničijoj nesreći. Šta god ne želiš sebi nemoj željeti ni drugom. Molim dragog Boga da da snage ovim ljudima da stave taj požar pod kontrolu, a nas da sačuva od zlobe, zavisti i mržnje.
Pametno zboris
i ja him nudim ovu moralnu k u r c /nu
Da je Tile ziv sad bi sve gradjane i vlasnike objekata istjerao vani da sa kantama u rukama idu na gasenje pozara, ovako je sve na vatrogascima.
Da nisu ove vatre možda posljedica lopovskih cijena? Kilu ribe naplaćaju i 10 puta preko realne vrijednosti itd. Platiš apartma, veli daj još 150 eura ako pališ klimu itd. Mogao bi knjigu da napišem o tim nebulozama.
morale cu cijene kugle sladoleda,jela i parkinga da izađu kao da si na mostu dobio a na cupriji izgubio.jos ako dodamo i nas paradajziste i paštetare tu smo negdje.
nerealno su digli cjene svega tako da moralo se obit o glavu
Strasno, ovo nema kraja. A nasi politicari ( mislim na sve drzave iz bivse Yuge) se ocajnicki bore da svako pokrade svoj vlastiti narod i sto vise izvrijedjaju jedni druge. Predlazem da se jednom za sva vremena dogovore da za ovakve stvari OBAVEZNO susjedima / komsijama moraju pomoci. Samo crveni telefon i stize pomoc iz Sarajeva, Beograda, Podgorice, Ljubljane, Skoplja! Zagreb ne kazem jer pretpostavljam da su vec prisutni.
i onda dodju ovi gotovani i kazu lijepo ljeto nek przi necemo kisu
Svaka cast vatrogascima a posebno pilotima kanadera.Vlada Hrvatske te ljude treba da dobro nagradi.
Udar na Bosnu i Hercegovinu
Gdje su sad oni sto se deru u boj, u boj za narod svoj.
Apare idu za Blajburg u Hercegovini.
Gdje su sada oni kada igra Hrvatska sto nose transparente ``Livno``, ``Busovaca``, ``Vitez`` itd itd ....
Na vrijeme se vratih