Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, kad škola nije ništa učinila...
Svaka cast Hrvatima, jedna trula jabuka kvari cijelu gomilu! Odstranite trulu jabuku ili jabuke...
ovo je poraz većine koja je jača tj nema ništa jače od Jedinstva ovdje su kukavice svi od sistema skole uposlenika roditelja djece
Pa ja lakše je svu djecu otjerat nego jednog lošeg, u onom sistemu te izbace iz škole pa kopaj kanal čitav život i prosipaj snagu tu...
Sve ovisno o ciji je sin taj nasilnik.......
U onom sistemu te ne izbace iz škole da kopaš kanale čitav život, nego te po kazni prebace u drugu školu, pa ako treba opet u neku treću školu, jer je u onom sistemu osnovna škola bila obavezna i nije bilo dozvoljeno nikome svoje dijete ispisati iz škole, kao što ni država nije imala zakonsko pravo da ikome uskrati osnovno obrazovanje od 1 do osmog razreda osnovne škole.
A sta je mali uradio? Niste naveli
U KŠC Mejtaš se desilo slično Sin direktora KŠC gimnazije i jedne od nastavnica ide u jedan ( sada osmi) razred, maltretira sve redom od prvog razreda. Na kraju su dječaci koji su maltretirani sve ove godine, odlučili da masovno počnu prijavljivati istog. Udarili su na zid "nepotizma" i takvu situaciju su napravili Direktorica,pedagog i ostali poltroni da su na kraju dječaci ,ne pomognuti nego protjerani iz ove škole. Ni Biskup nije želio pomoći.
Gdje su sad one silne mame i tate da traže pravdu za ovo jedno dijete? A kad vrtić ispiše problematično dijete iz vrtića, tad operete ljude na ruke. Kad ujede drugo dijete, tad operete sve osim roditelja... Dok vam jedno takvo ne dođe u grupu, u razred vašeg djeteta, e onda druga priča...
Hr nije sigurna zemlja i zato je zaobilazite
ETO BOSNA JE SIGURNA, MALO MORGEN KAD BI SE ŠALILI.HAHAHAHAHA
Čiji je?
Pa to samo kod nas na balkanu ima, uvijek se nađe jedan da ukak..i drugima život i niko ništa!
Tatiin sin neki maltretiro djecu,e hajmo sad svi iz skole ,pametno.
Isto se desilo sa Kostom Kezmanovićem prijavljivao momak nasilje deset puta i škola nije ništa uradila. I tako sistem napravi od jednog dječaka monstruma.
Prošao sam ovo u osnovnoj i srednjoj školi u Sarajevu. Učenike koji su boli noževima udarali drugu djecu nikad nisu izbacali iz škola samo ih prebace u drugi razred i smanje im vladanje. Tako da sam morao preuzimati pravdu u svoje ruke i udarati bagru što je od mene napravilo životnog nasilnika.
Ko hoće, da uživa u komentarima, neka pročita komentare na originalnom članku, kojeg je objavio Index tačka hr. Tamo nema glupog AI-ja, i komentari su odraz realnog stanja stvari. Fala!
Pa zar se nije nasao ni jedan da ocu od tog .... malo narumeni nos
Relax da to nije tvoj junak pa braniš Hrvatsku
Krao pare, dijelio samare, nosio marame na glavi
Krao pare, dijelio samare, nosio marame na glavi
Taj mali mora da je rom.