Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije pljčkaš, ovaj je gospodin. Dolazio s ključem, uzimao i opet zaključao. Pljačkaši su nešto drugo, više kao siledžije.
Sve su banke ovo nadoknadile KAMATAMA NA NARODU .
nije ovaj kljuc skup niposto
Svak mu čast ! Volio bih da i meni objasni kako se to radi !!!
Bravo majstore, blizu si legalnog zaposlenja u nekoj od banaka koje si operutao
Intelektualac.Malo je bio pohlepan
Respect man
Mnogi bi se sigurno zadovoljili samo jednom uspjehu, ali ovaj definitivno puno veci problem ima, ne moze prestati nikako.
Bravo za Robin Hood-a
Ovo je pravi Robin Hood, treba mu spomenik podići, nije krao od raje kao ovi naši lopovi!!
Vecina komentara iznova potvrdjuje, nase je drustvo BOLESNO.
Nek si nam ti zdrav
Ne može nikako on biti veći pljačkaš od ovih što ih je opuhao, nema šanse, od njih većih pljačkaša na dunjaluku niti je bilo niti će biti.
Nikad al nikad mi nisu bili jasni ljudi koji pljackaju, druze uhapse te kad, tad. Krade se kroz politiku, tendere, donacije, drustveni rad.
pa mozda je ustekao ovih 500k eura pa ga ceka kad izadje iz zatvora
On nije lopov on je GOSPODIN!!!
Ante iz Gruda,dvojno drzavljanstvo