Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je SPC teroristička kriminalna organizacija.
Kakav debakl Milogoraca na Cetinju veceras. Okupilo im se 200 ljudi. Ode Milo u istoriju. Onu izdajnicku srpskog naroda.
Plašimo se za Joanikija, nema Arkanove garde da patrolira na Cetinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema to veze sa crkvom. Milo je nekad bio najveci donator crkvi dok mu je trebala. Danas mu smeta i eto problema. Inace ceo ovaj cirkus je poceo od kako je zaplenjena tona kokaina
Brada neće.moci izgleda
Crna Gora je usla u Nato i ne mogu im Srbi nista. Jos kad udju u EU, bice sloboda religije. Tj. Drzava ce ojacat a sve ove crkve ce ostat kao Hobi ili Muzeji; nevazni! Izdrzite jos malo Crnogorci, moramo svi zajedno protiv velikosrpske agresije
Sa ovim što Dodik radi ( a propalo mu je i kod sunarodnjaka) u Bosni isto DF CG sa SPC om radi u CG( propalo je) je ustvari je tvrđenje pazara AV1 i AV2 - Srbije za završni udarac oko Kosova. Sada više nisu ni detalji bitni. Bitno je da Srbija, Vučić i Dodik ispadnu heroji( kukavice) i žrtve međunarodne zajednice. Sem Kine koja je raskopala i zagadila Srbiju sa svake strane i Rusije koja sve to gleda samo kroz svoj interes. Srbija je Rusiji btna taman ko Hrvatska ili Mađarska.
Zato sto se Blazo, djed Milov, okrece u grobu ko ventilator.... I zato sto je ruka svetog Jovana koji je krstio Isusa na rijeci Jordanu, nalazi na Cetinju, i sto vatikan trazi da je otkupi ali Miki trazi 8.000000000 milijardi evrova....za troska da ima.. E eto, kome nije jasno da su problem pare a ne srbstvo ili crnogorstvo....neka pita ko zna...
.....8866 - ti si zatucana šovinistička budala. Jedan od 5000 kupljenih posrbica iz dijela sjeverne ME!
SPC je glavni ideolog fašističke politike, svi Srbi u jednoj državi., Velika Srbija iliti Srpski svet. Ostali srpski političari samo prate imperijalističku ideologiju uspostavljenu Pećkom pateijaršijom- SPC je opasna teroreistička organizacija, koju treba zakonom zabraniti.
Večeras se okupilo oko 200 kvazizelenaša kako bi dali podršku Milu i nevladinoj organizaciji CPC. Toliko su oni bitni u CG.
NIJE IVO NIKAKVA CETINJSKA KRIZA, NEGO SRBIJA DESTABILIZIRA JOS JEDNU ZEMLJU DA IZADJE NA JADRANSKO MORE! TREBA JOJ OCITATI LEKCIJU KAKO ONI TO JEDINO RAZUMIJU.
SRBIJA PREKO CRKVE SRBIJE DESTABILIZIRA OKOLNE ZEMLJE. CRKVU SRBIJE TREBA ZABRANITI!
Srbija, srbi i teroristička organizacija SPC su trajni izvor nestabilnosti čitavog ovog dijela Evrope.
Oko čega se ljudi spore i ratovi vode a nasilje traje i u miru. Religija=izvor svih zala
Ma Milo je legenda od Titinog pionira, omladinca, komuniste, nacionaliste, prosrbina, četnika, mafijaša, rusofila, demokrate, NATO čovjeka, komite……
Zločinačka organizacija sada napada i cg.
Da bi bilo ko komentarisao dogadjanja u CG vezano za ovaj spor,mora znati bar osnovne stvari o SPC,autokefalnosti njenoj,postojanju,itd,itd. Autor teksta je morao upoznati sa cinjenicama citaoce. No ,mozda i to ne bi doprinelo da se sagleda prava istina,jer neobrazovani su dali sebi slobodu da pisu o necemu cemu pojma nemaju.Nije vazno da li nesto znaju,vazno je da bosnje mrze.
Hahahah, crna Vlahinjo. Ćibe bre tuko jedna, ovan te ubo dabogda ,😆
@shemage, ti bas psihohaotican? Sta ce tek biti kada pocne jesen?
Hahaha, Kakav monumentalni Schadenfreude se širi. Kakva vas kolosalna propast i bijeda čeka dok hodate tekovinama Mila Đukanovića, Radončića, Građevića, Izetbegovića, Džaferovića i ostale vlastele i sitnih feudalaca.
Kakav debakl Milogoraca na Cetinju veceras. Okupilo im se 200 ljudi. Ode Milo u istoriju. Onu izdajnicku srpskog naroda.
Vjera i politika,sigurni put ka' ratu.