Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo narode i građani !
Sta kaze ovaj smetljar izdajnik Konakovic, u srpskom svetu ce biti 5 miliona bosnjaka koji ce moci ici na baklavu jedan drugome
normalsociety E moj jarane gledaj to sa vedrije strane da je samo po 1 komad baklave to je 5 000 000 baklava.Možeš da zamisliš šta to znači za proizvođače oraha i jufke.Sad da ne govorim koliko ima kojiji mogu pojesti2,3 ...10 komada zbuniću ove sa DIF_a jer oni su radili Matematiku samo do 5 000 000.
Šiša, subota navečer nema kod nas interesa nizašta osim ako je šta drpit i prevarit. Kokošari.
Stvari se iz temelja moraju mijenjati inače spasa nam nema .
Bas se pokazuju dvije Srbije!Gradjani, i ovi sto su sljegli i sve zivo zamutili i obezvrijedili radi svojih dzepova.Isto je i u Bih i u Hr,samo sto je u ove dvije sve pametno vecinski raseljeno po svijetu, a ostali su ovi sto su ih nacionalne vodje dovukle u gradove i prevarama postavili na bitne funkcije.Primjenjen sve isti recept za citavu balkanijadu.
Meni je bespotrebno tražiti smjenu vlasti...Nađite vi mehanizam kako poboljšati stanje u društvu, ali da svi radite na poboljšanju, a ne samo da tražite smjenu vlasti. Odu jedni, dođu drugi a stanje u društvu isto.Čemu?
Da u pravu samo ti fali broj 20, dodju jedni budu 20 godina naprave sranje pa odu....e tako bi trebalo napisat
Ne da perhan lahko fotelju!!
Ko je opozicija bolje da vucic ostane gori dolaze
Samo ga ovako mogu skinuti, pa onda ispočetka, i tako ukrug do novih genocida
Vlast se samo može skinuti izborima, a protestima jok... Pa eto Francuska koja je najpoznatija po demokratiji ti je najbolji primjer, vlast se mijenja isključivo na izborima
NECE PICOUSTI BEZ SILE SICI SA TRONA
Ništa dok ne prošetate s kišobranima.
Kako ce nam Trojksi podnijeti ako im Vucica skinu propade im i ideja o Otvorenom Balkanu odnosno Velikoj Srbiji !
Skup guznih zvončića
Šiša, subota navečer nema kod nas interesa nizašta osim ako je šta drpit i prevarit. Kokošari.
Bravo Beogradjani!
Šta to radiš kume? I ti ćeš ovo isto kume, samo sutra...
@user...553...Vježbamo za film...I ti čes ovako...Ali sutra
To gradjani ja sam seljak i volim Tajland ,more i da izgorim ono pravo ...rock me baby