Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je tito bio ziv grcka i bugarska morale podnosit molbe ako hoce busilicu upalit da ne bi uznemirili makedoniju i jugoslaviju
VMRO DPNE !
Bez YU ovdje su svi sirotani.
EU što se širila, širila se. Niko više neće biti primljen a pogotovo ne mi
Makedonci se sve više okreću Srbiji ! Njihove dvije najveće partije su bratske partije sa SNSom ! 90% robe iz Srbije !
U politici je to poznato kao mehka moć
Ni Švica ni Norveška nisu u EU !HAJAAAA
hahaha podhitno uvesti naziv -balkanski sindrom- za glupe i primitivne politicare koji su umislili da su neko I nesto I da veliki blokovi I savezi kojima zele pristupiti treba da sebe prilagode njihovoj maloj jadnoj drzavici a ne obratno. A ustvari ne zele oni sami u EU jer nece moci biti apsolutni faktor odlucivanja kad narod progleda
Jedno je sigurno.hrvatska sa komšičem u predsjedništvu i ukidanjem.konstitutivni naroda neče praviti problem ulaska bih u eu.
EU nas neće, kraj priče.
Kako razumjeh, sadašnjim vlastima u Sjevernoj Makedoniji smeta ranije postignuti sporazum koji prihvata činjenicu da tamo žive i Bugari. Čudno
EVROPSKA UNIJA SE IGRA SA ZEMLJAMA BIH, SRBIJA, CRNA GORA , MAKEDONIJA, ALBANIJA. NEKA MAKEDONIJA VRATI SVOJE IME I STVAR JE ZAVRSENA.
Vratite ime Makedonija u inat, vidite da vas nece kao ni nas
Halo, makedonci se povukli iz sporazuma iz 2022. i rekli mi bi opet da pregovaramo. EU rekla, malo sutra. Ne kontam kako je sad EU kriva?!?!
Koje licemjerstvo od eu
Iz ex Yu su do sada primljene samo dvije katolicke drzave u EU, ove ostale nece nikad primit i samo ce izmisljat nove razloge. Nazalost mi i Srbija imamo toliko medjusobnih problema da se ne mozemo udruziti, da hoce iz Srbije staviti u stranu pretenzike prema BiH daleko bi nam svima bilo bolje. Toliko vise slicnosti imamo.
Nama bi i trebao mini šengen sto je vucic predlagao, a ne sa njim, nego sa ljudima kao sto je bio pokojni Đinđić, ovo sve ostalo je zabluda, al kako krenuti u budućnosti sa ljudima koji bi te sutra na lomači spalili
Nek i oni obustave izvoz ajvara. Prc.
to je kad si mala zemlja a od tebe nemaju nikakvu korist od bilo kojeg resursa
Ma mi na Balkanu trebamo samo se okrenuti iranu o rusiji, bili bi u eu i nato za 24 sata. Samo da pomisliš graditi rusku vojnu bazu na Balkanu.