Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva dvolicna americka politika, deklaraeivno su za primirje u Gazi a u stvarnosti naoruzavaju Izrael da njihovim oruzjem ubijaju zene, djecu, starce, bolesnike u bolnicama
I vecina komentatora ovdje su protiv SAD-a, kad se radi o Gazi, medjutim, kad je u pitanju Ukrajina, onda je Rusija agresor. Ako Amerika pomae Izrael, sta radi u Ukrajini? Pomaze Ukrajini da sa njihovim oruzjem dodje na ruske granice. Ovaj rat je samo prevencija da se to ne desi.
pokretac svih ratova su SAD !
Ali iz nekog razloga Bonje su mislile da su im SAD prijatelji.
Nee prodati ve pokloniti
ta e se drugo oekivati. Amerika ivi od prodaje oruja ,ivi od ratova jer prodaje oruje zaraenim stranama ,zaduiva drave prodajom oruja i njima je svejedno kakav e ishod biti ko e pobijediti u bilo kojem ratu. Ko god pobijedi oni su ih zaduili i uvijek uzimaju neto zauzvrat. Ne daje i ne prodaje Amer naoruanje na lijepe oi.
Gospo'n AI. brise ko na takmicenju
Pravilan izraz je 'isporuciti' and ne prodati. C|ON|ST| naredili, Ameri izvrsavaju. . Ionako im drze vladu, medije i finansije u svojim rukama.
u biti sami sebi ce "prodati"
Izrael je jedina drava kojoj SAD prodaju svoje oruje bez limita upotrebe. Za svaku drugu zemlju F35 i drugi napredni raketni sistemi isporuuju se kodirani i za svaku upotrebu aviona moraju se obezbijediti kodovi od strane SADa. Zato S. Arabija i drugi saveznici SADa ne mogu djelovati protiv americkih interesa, i sva oprema je neupotrebljiva. To je jedan od razloga zasto se Turska nastoji osamostaliti od takvog uticaja.
Zar stvarno nikome nista nije jasno F15 je star avion zamjenjuje ga F-22 , dakle ameri staro prodaju a novo uvjek njima ostaje . Tako to ini rade , Sto im ne prodaju F-22
Opet im uzalud. Allah je najveci a zlocinci ce biti kaznjeni i na ovom i na onom svijetu
Najveci teroristi na Zemlji su upravo SAD
Koliko su S miti naivni,kako ih zapad zavadja
A Kolimbija e prodati Americi kokaina za 16 milijardi.
Pokloniti ce im.....zasto bi prodali kada su njihovi.
A Embargo na naoruanje??
Pohlepa je najjaa ovjekova emocija koja ubija sve ljudsko. Nepovratan nestanak ovjeanstva je odavno poeo.
Stidi se Ameriko koja podrava ubijanje naroda u Palestini. Sram te bilo umjesto da kae stop ubijanju nevinog naroda Palestine ti naoruzavas monstrume.Tuga do neba.Koliko je ubijeno djece, ena i starih osoba.Razorene kue.Tuga do neba. Do kada Ameriko ? Ti si glavna i odgovorna jer daje podrku zlotvorima.
Ne daje Amerika podrsku,oni ucestvuju i ovom masakriranju svaki dan