Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za CNC operatera, ili za online prodaju, to se danas najviše traži..
Kamenorezac je najbolje, sad će ponovo biti nadgrobnih spomenika ko u bajci...
Znaci, zasad se samo zna je bilo 7 ruskih drzavljana u ulozi instruktora. A niko ne zna koliko je bilo državljana iz Moldavije ? Kod nas se svi, il' prave glupi, il' stvarno i jesu glupi. A možda oboje. Volio bih reci da se kod nas ne zna ni ko pije ni ko placa, ali nasi lopovi uvijek sve znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zukan Helez je o ovome govorio, upozoravo ali svi se pravili toše. Čovjeka ludim samo što nisu progladili. I šta ćemo sad ? Ko je sad lud? Helez ili lakovjerni bošnjani
ni spomenuo ove Helez nije..ne izmišljaj Boga ti
Zukan je najavljivao i dronove BH proizvodnje. Ni za jedno, ni za drugo, nije pruzio dokaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi i ne znaju ko švrlja po državi, zato je, Tito bio car, nije mogla igla da uđe a da se ne zna
E sad se treba sjetit Osmice Mehmedagica koji je to bio sve drzao pod kontrolom. A isto se treba sjetit i Nenada Adzifejzovica, Konakovica, Niksica, Forte, klixa i sve te alijanse koja je sirila lazi i spinove o Mehmedagicu, samo sa zeljom da ga skinu sa vlasti. I bili su sretni kad su doveli ovog novog koji pojma nema sta mu se u drzavi desava.
Je li to terorizam ili su instruktori bili svježe obrijani?
Realnija je Ivica i Marica od ove priče
A na osnovu kojih informacija to tvdiš? Pročitao Ježevu kućicu i Ivicu i Maricu i sad znaš sve šta se dešava u BiH. Bravo ti ga
Joj zemlje propuha majko rođena. Da nas hoće kakav asteroid pogodit.
Sigurnost nam je k'o švicarski sir...dodju likovi na nasu teritoriju i obucavaju extremiste, lezerno
Klix kasnite. Ministar Zukan Helez o ovome je govorio prije 60ak dana. Zukan je TITO
Bosanac si i Hercegovac, tamo gdje su tvoja braća u Srbiji i Hrvatskoj. Boli svas srce ali to je istina i još vas preko oka gledaju i smatraju vas građanima drugog reda, nikad vas neće prihvatiti jednakim s njima a crnjak još veći vi hoćete nazor pored jedine prave domovine Bosne i Hercegovine.
Svašta ste rekli a ništa niste rekli
Ja, I?
dosli da obucavaju likovne umjetnike i poducavaju teorijsku fiziku :) a i puno ih wow stoljpi jedan dovoljan
Zna Zukan sve, a mi kontali folira
Zukan treba da radi,ako nesto zna.
Strane službe to roknu ili ih pofataju, izmisli se neki razlog kao krimalna grupa. Ovi naši skupljaju podatke i čekaju. To se djeluje odmah.
Ko da ih roknw kad je trojka sve predala SNSD i HDZ
Klix, može i veća nelogičnost! Rusi obučavaju u Bosni Moldavce?
Jesu li indicije ili stvarnost, Klix? Nadam se da ćete izaći sa proverenom informacijom?