Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije nepoštivanje kad Čengić odbije, koje licemjerje i dvostruki aršini, ovim si rekao sve o sebi, autogol !
Ko kaze da nije? I cengic i benjamina i svako ko odbije znaci da se boji ili stidi necega pa nece da dođe
SDA botovi za Irfana govorili da ne smije i da to znaci da gubi, a za Efendica kazu i ne treba i da tako pobjeduje hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Efendic ce vas pomesti na izborima.Hloo.
tjesi se SDFA sekt0
Nikakve šanse ovaj NiP-ovac nema protiv Rumunog. Najveće šanse je imao Adnan Delic kad je još narod vjerovao NiP-u a sad kad vas je narod upoznao šanse su 0%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U pravu je Efendić 100%, sa ovakvim prevarantima ne treba ni razgovarati
Efendić za vas trojkaše je institucija i nije izdajica,poklopite se trojaneri
Zamisli Ronaldo izaziva Muratovića iz Stupćanice 1 na 1
M r š
Kandidati trojke su katastrofa ni pod razno ne treba glasati za njih, izaberite neke druge. Koalicija NIP, NS i SDP su ostvarili katastrofalne rezultate država nikad gora i sve je gore stanje prodaju državne firme i daju mjesta za svoje fotelje.
ovaj stranac koji je do juce zivio u hrasnici skuplja jeftine predizborne poene prozivajuci Semira. Sema da se ne oglasi do izbora je pobjednik, kako ne shvatite? Jest vam novi grad trn u oku, pa to je toliko providno hahaha
Veca prevara od NiPa nas nije zadesila
ja vjerujem da ce ljudi izabrati ovog efendica jer su zadovoljni. realno tako bi svatko trebao. radis ok nastavi, ne radis aj cao. nema tu suplje prodace izdace vako nako..
A šta je konkretno uradio u protekle 4 godine ( otvorio bazen koji je gradio 6 godina i koji može da radi 2-3 mjeseca jer toliko ljeta imamo ), sve ove kružne tokove u Džemala Bijedića radi kanton i veliku ulicu kroz Dobrinju isto radi kanton
Naravno da će odbiti, jer ima oraha u džepu.
Naprotiv. Da nema nebi odbio
Sa Trojancima se ne debatira
A sto ste navalili u starom gradu da debatirate sa trojancima?
Za ove ce glasat samo rodbina i ovi sto imaju neki sitni interes. Sanse su imali 2020 u onom ludilu napada na SDA i dok vam je narod jos vjerovao da ste neka promjena. A i tad je Efendic porazio Adnana Delica
Meni zao para sto trosite iz Dubaija na plakate, narod vas nece
OBJASNI nam ZAŠTO Konaković na svom fb.profilu objavljuje kako će pokrenuti ISTRAGU I TRAŽITI ODGOVORNOST zbog čega je na konkursu za vozača u Zavodu za zdravstvo PRIMLJEN Nermin Kapo član NiP,a ne Adnan dijete SEHIDA.ŠTA DALJE bi kako se ZAVRŠI!Nermin Kapo je na Listi za općinsko vijeće Centar pod rednim.br.6.to je tvoja borba za Adnana i Sehide! p.s. NE možeš ti do 6 OKTOBRA OBIĆI sve ono što je Efendić URADIO,a razgovarat ĆETE nakon IZBORA i UBJEDLJIVE POBJEDE Efendića!
Kakvo crno dijete, od rata je proslo 29 godina znaci to je covjek od 30 godina, kakve vise prednosti? Svi ostali treba da zale sto I'm babe nisu pogunule da bi imali dozivotne beneficije pri zaposljavanj? Kako vas nije stid pominjati to?
Efendicu ne trebaju debate,on gradi N.Grad i pojazuje svoj rad djelima
pobijedit ce Efendic.