Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ove godine, SAD su uklonile vodeću bošnjačku stranku iz vlasti, iako je ta stranka podržavala demokratsko upravljanje i teritorijalnu cjelovitost", navodi. Umjesto toga, trenutna vlast uključuje glavne protivnike suvereniteta i teritorijalne cjelovitosti Bosne i Hercegovine, što dodatno pogoršava situaciju. Prema Serweru, trenutni pristup SAD-a ne daje rezultate.
Teško se onima kome amerika glumi prijateljstvo...pored njih ti veći neprijatelji nisu potrebni !
Zbog Bakira i njegovih par satelita SDA je pala. Njegovo je da se napokon povuče i SDA je ponovo vodeća stranka.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAD su instalirale SKY ekipu, za laksi protok kokaina do krajnjih potrosaca u Briselu. SDA je tu zavrsila kao kolateral, a Milorad i Dragan nikada nisu smetali globalnim kartelima, znaju to i EUROPOL i FBI i DEA, pa i u mene baba ;)
a sta je i osmica kolateral da pricam o fooodilima ooosimima i nepostojecim diplomama!???
pričaš gluposti. Uložili su SAD ogeromne napore da smijene i čovića i dodika, čak se i vučić umješao na strani amera u skidanje dodika, prelistaj vijesti pred prošle izbore kako je vučić slao svoje lude i sašta, samo nije bilo podrške izdajnicima. Baketa su skinuli i bez sankcija i suda BIH, kojim upravljaju ameri. Poslušne bošnje, tako ne smiju ništa ni reći izraelu, šta ćemo :D
ODGOVOR ZA brzidilfa prije 20 sati Komšić Bošnjak a uzurpirao hrvatsku poziciju. ZELJKO pravo Bosnjacko ime sa muslimanskim prizvukom a prezime KOMSIC takodjer. NEGO NESTO DRUGO , izgleda da je DRAGAN COVIC jedino hrvatsko/katolicko ime, ako dobro razumijem situaciju u BiH.
Pazi ove što slave dan nezavisnosti kako niko ne primećuje da je ovdje normalno da amerikanci uklone nekoga. A demokratija? A nezavisnost, a kao država? Smiješni ste
Nije to prijetnja protiv BiH nego zajednicki plan protiv najbrojnijeg naroda u BiH. Nece zapad takvu drzavu u Evropi. Univerzalna uputa kaze i koga birati za svoje predstavnike i od koga pomoc i zastitu ne traziti ali najbrojniji narod ne cita uputu. Pusta da im 'strani prijatelji' namecu nesposobne i obecavaju zastitu.
Bez bosnjackih, nacionalisti nisu kompletni, smjesta popuniti upraznjeno mjesto.
A sta rade srpski i hrvatski nacionalisti u BiH? Jesu li to imigranti iz tih drzava ili su bosanski pravoslavci i katolici preimenovani u narode sa kojim blage veze nemaju po mentalitetu, istoriji itd
Stefan Nemanja je ovdje vladao u 12. Vijeku. Čitaj istoriju. Bošnjaci izmišljeni 1993.
Sda nije nista uradila da iz svojee koncepcije skloni teoloske Sokrate i alije
sto bi rekli ti isti expert 90ih: "Sve ide po planu sto su vise Srbi, Hrvati i Bosnjaci to su manje Jugosloveni".
BOSANCI I HERCEGOVCI pametnom dosta
Sta ce covjek kad mu rojf brifinge prsvi nego ovako pisati
Samo su zaboravili reci da je ta "vodeca" stranka prva i u kriminalu zbog kojeg su i izbaceni iz vlasti. Nakon decenija pljacke posljednji pokusaj im je presudio Konkretno, kradja delegata za DN.
Server na buđetu sda već 20 godina.Ne brini se ti ,amerika će sve jednog po jednog riješiti a sda je najveći problem bio za državu gdje su jedno pričali a u praksi sve radili na razbijanju države i podjele na tri dijela.
A servere, ja sam iz Cazina, tu nema srba i hrvata, ko tu moj narod raselio i to poslije rata!! DAL znaš servere??? Inače, za covica i dodika si u pravu, doći će i oni na red!
Placenik sda odavno
Auuu, izgleda da Serwer izuzetno dobro poznaje prilike u Bosni i Hercegovini
SAD su uklonile SDA, a ostavile srpske i hrvatske nacionaliste-----sad posle bošnjaka, samo ostali srbi i hrvati. I kad sve uklone bice kao treba
...i jos javno priznaju da su uklonili demokratski izabranu vlast :). ...a na drugoj strani arlaucu o mjesanju nekakve Rusije posvuda, a nigdje rusa s glave
od 2006 I vama je ovo vijest
Covjek koji javno propagira rat nebi nikad trebao da bude presjednik ako zelimo da sacuvamo mir. Ja mu huskanja koja je radio na kraju svog mandata zaboraviti necu nikad. Imao je 20 godina da uziva u vlasti i radi sta hoce al je na kraju od muke pozivao na rat.
tako ne pricaju ozbiljni ljudi